Dámske parfémy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Určenie
Dámske
(1585)
Pánske
(7)
Unisex
(165)
Intenzita vône
Parfum (P)
(18)
Parfumovaná voda (EdP)
(1183)
Toaletná voda (EdT)
(526)
Kolínská voda (EdC)
(17)
Hlavný typ vône
Aromatická
(60)
Citrusová
(111)
Kvetinová
(939)
Orientálna
(300)
Ovocná
(87)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kúzlo dámskych parfumov spočíva v tom, že na každej žene voňajú trochu inak a vďaka ich veľkej rozmanitosti si všetky dámy prídu na svoje. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na osobné preferencie, vašu osobnosť, náladu alebo povolanie. Nemusí to byť zložité, vďaka nášmu sprievodcovi bude voľba jednoduchá a každá žena si nájde svoju vôňu na akúkoľvek príležitosť. Čítajte ďalej a zistite, ako vybrať tie najlepšie dámske parfémy.

Pokračovať

Ako vyberať dámske parfémy?

Premýšľate, ako vyberať dámske parfémy? Ide o veľmi individuálnu záležitosť, vyberať by sa teda mali podľa vkusu budúcej nositeľky. Pri výbere hrajú veľkú úlohu vonné zložky obsiahnuté v parfume, ich intenzita a objem flakónu. Každá žena má potom svoje vlastné preferencie ohľadom typu vône. Niekto má rád ľahké a citrusové tóny, ďalší skôr sladké a kvetinové vône. Kľúčová je tiež intenzita a výdrž vône, ktoré určujú, ako dlho zostanú parfémy pre ženy na pokožke.

Ako si vybrať správny parfum pre ženy? Pamätajte, že je potrebné ho otestovať na vlastnej koži, pretože na každom vonia inak.

Intenzita vône je dôležitým faktorom – Ako sú dámske parfémy rozdelené?

Intenzita vône určuje, aké silné dámske parfémy sú a ako dlho vydržia voňať. To všetko záleží na obsahu vonných zložiek, ktoré sú v parfume obsiahnuté. Vyberať môžete z parfumov, parfumovaných, toaletných a kolínskych vôd alebo telových sprejov. Líšia sa obsahom vonných látok a výber správnej intenzity je záležitosť osobných preferencií aj príležitosti, na ktorú budete vôňu používať. Na večer sú lepšie intenzívnejšie a ťažšie dámske parfumy, na denné nosenie využijete skôr ľahšie a svieže tóny.

  • Pravé dámske parfémy (P) obsahujú 15 – 40 % vonných zložiek. Sú veľmi intenzívne, vhodné na večer či slávnosť. Patria medzi parfémy pre ženy s dlhou výdržou.
  • Dámske parfumované vody (EdP) majú 8 – 15 % vonnej parfumovej kompozície, sú intenzívnejšie a vydržia dlhšie.
  • Dámske toaletné vody (EdT) majú vo svojich vôňach 4 – 8 % vonných látok. Sú vhodné na každodennú aplikáciu.
  • Kolínske vody (EdC) obsahujú 2 – 4 % vonných esencií. Ide o ľahkú a osviežujúcu vôňu, ktorá sa hodí na použitie počas dňa.
  • Telové spreje majú najnižšiu koncentráciu vonných látok, a to do 2 %. Sú jemné, ľahké a osviežite sa nimi počas dňa.

Parfémy dámske Burberry
Pravý parfém

Parfémy dámske Giorgio Armani
Parfumovaná voda

Voňavky dámske Issey Miyake
Toaletná voda

Voňavky dámske 4711
Kolínska voda

Premýšľate, aký je rozdiel medzi kolínskou a parfumom? Ide o koncentráciu vonných zložiek, ktorá ovplyvňuje intenzitu aj výdrž vône.

Ako overiť, ktoré dámske voňavky sú pravé?

Chcete mať v rukách dámske voňavky, ktoré sú skutočne originál? Ako overiť pravosť parfumov? Ak nechcete kúpiť falzifikát, buďte obozretní. Podozrivá je príliš nízka cena. Flakón aj krabička sú z kvalitného materiálu s precíznymi detailmi, text je čitateľný a bez chýb. Skontrolujte si tiež sériové číslo a kód šarže, ktoré musia byť na flakóne aj krabičke rovnaké, dobre čitateľné. A nakoniec – nakupujte voňavky dámske aj pánske u oficiálnych predajcov. Tým znížite riziko nákupu falzifikátu.

i

Z čoho sa dámske parfémy skladajú?

Dámske parfémy sa skladajú z troch základných častí, ktorými sú hlava, srdce a základ. V každej časti sú obsiahnuté iné vonné zložky, ktoré sa podľa rozdelenia postupne uvoľňujú. Pri nanesení parfumu najskôr ucítite vôňu obsiahnutú v hlave, ktorá robí prvý dojem. Po jej odznení sa rozvonia srdce a nakoniec základ, ktorý ucítite najdlhšie. Základ je to, čo vydrží, je ťažší a trvalejší, jeho zložky sa uvoľňujú pomaly a zaisťujú dlhú výdrž vône.

Objem flakónu pre dámske voňavky – Aký veľký vybrať?

Objem flakónu pre dámske voňavky sa pohybuje v rozmedzí 15 až 300 ml. Menší objem flakónu sa odporúča pri vôňach, pri ktorých si nie ste istí, či budú pre vás tie pravé, alebo pokiaľ parfum radi nosíte pri sebe, napríklad v kabelke. Väčší objem vyjde cenovo výhodnejšie, za mililiter vône zaplatíte často oveľa menej, je vhodný pri parfumoch, ktoré dobre poznáte. Dámska voňavka s väčším objemom je skvelá na domáce použitie a dlhodobé používanie.

K dispozícii máme aj rozprašovače parfémov, do ktorých jednoducho odlejete váš parfum a budete ho tak mať stále poruke.

Podčiarknite vašu osobnosť a vyberte si najlepšie dámske voňavky priamo pre vás

Vaša osobnosť a nálada zohráva pri výbere veľkú úlohu, aké sú najlepšie dámske voňavky? Romantické duše si zaiste obľúbia kvetinové voňavky pre ženy, športové typy siahnu po ovocných či citrusových vôňach, ktoré vám dodajú sviežosť a ľahkosť. Elegantné ženy si zamilujú drevité vône v podobe santalového dreva, cédra alebo vetiveru a pre sebavedomé ženy budú orientálne a korenené ženské parfémy tie pravé, nájdete v nich vanilku, ambru či pačuli.

i

Niche parfémy sú vhodné pre tie, ktoré klasické vône už prestali baviť. Názov pochádza z francúzskeho slova a znamená výklenok. Ide o originálne parfémy pre ženy vyrábané z tých najkvalitnejších ingrediencií.

Aj konkrétna príležitosť určuje, aké dámske parfémy vybrať

Kvetinové, ovocné a vodné dámske parfémy sú vhodné do zamestnania alebo na každodenné nosenie. Sú svieže, nevtieravé a hodia sa aj tam, kde treba brať ohľady aj na ostatných. Na spoločenskú udalosť siahnite po niečom výraznejšom, napríklad korenené či orientálne vône, ktoré často obsahujú hlboké a komplexné vonné tóny. Na schôdzku alebo rande budú kvetinové či ovocné dámske parfumy tie pravé, podčiarknu totiž vašu ženskosť.

Radi dávate na názory druhých a riadite sa trendmi? Pozrite sa, aké najpredávanejšie parfémy pre ženy máme v ponuke.

Sladké, korenené či športové dámske voňavky – Aký hlavný typ vône je ten pravý?

Hlavný typ vône prezradí, aké vonné zložky v zložení prevládajú. Aký typ môžu dámske voňavky mať? Najpopulárnejšie sú kvetinové vône s tónmi ruže či jazmínu, nasledujú ovocné vône s tónmi citrusov alebo bobuľového ovocia. Veľmi žiadané sú aj orientálne vône, zmyselné a teplé, obsahujúce vanilku a ambru či ďalšie korenie, alebo vône drevité, ktoré vám dodajú pocit sofistikovanosti. Nesmieme zabudnúť ani na vodný parfum pre ženy so zelenými a morskými akordmi.

  • Sladké a kvetinové parfémy prinášajú mnoho tónov. Obľúbenými kvetinovými vôňami sú vanilkové, fialkové či jazmínové vône, avšak aj levanduľa môže oslniť. Medzi sladké patria ovocné vône, to sú obľúbené dámske parfémy na leto. Často sú spájané s kvetinovými tónmi.
  • Dámske moschus parfémy obsahujú mošus alebo pižmo, ktoré sa pridáva do parfumov, aby podčiarklo ostatné vonné zložky. Dodá jemnosť a príťažlivosť.
  • Medzi letné a svieže parfémy patria citrusové vône, ktoré obsahujú tóny pomarančov, grepov, citrónov alebo mandarínok. Nájdete tu aj nádych zelene, ktorý predstavuje vôňu trávy či listov a ľahko sa mieša s kvetinovými vôňami. Vodné parfémy vám navodia atmosféru ľahkého vánku alebo mora.
  • Korenisté a drevité parfémy pre ženy sú intenzívne a výrazné. Korenené vône obsahujú zmes orientálneho korenia, ako je klinček, korenie či škorica. Drevité vône pôsobia elegantne, sú obľúbené hlavne u mužov, ale aj niektoré ženy po nich rady siahnu. Obsahujú santalové, cédrové alebo agarové drevo.
  • Orientálne a arabské parfémy pre ženy sa radia medzi ťažké, sú však vášnivé, zmyselné a tajuplné. Nájdeme tu napríklad korenie, ako sú vanilka, škorica a kardamóm, drevo, napríklad santalové či cédrové, ale aj kvety, ovocie či bylinky. Tento typ vôní je vhodný do zimného obdobia.
  • Pudrové parfémy sú jemné a je z nich cítiť nostalgia. Najčastejšie v nich nájdete tóny irisu, fialky a vanilky, vďaka ktorým sú mäkké a upokojujúce. Hodia sa pre ženy, ktoré chcú mať sofistikovanú a nadčasovú vôňu.

Parfémy dámske Versace Red Jeans
Pudrový parfum

Parfémy dámske Dior Sauvage
Sladký kvetinový parfum

Parfémy dámske Lancome
Korenený drevitý parfum

Parfémy dámske Armaf
Orientálny arabský parfum

i

Dámske parfémy v súprave sú to pravé

Ak vyberáte dámske parfémy a nie ste si istí preferenciami obdarovanej, voľte skôr menej výrazné vône. Univerzálne sú svieže kvetinové a jemné ovocné vône. K dispozícii sú tiež darčekové sady dámskych parfémov, ktoré urobia radosť každej žene. Obsahujú menšie flakóny rôznych vôní, ktoré si obdarovaná môže vyskúšať a nájsť ten pravý dámsky parfum pre seba a rôzne príležitosti.

Vytvorte si vlastné dámske voňavky, vrstvenie vám to umožní

Chcete naozaj unikátne dámske voňavky? Pustite sa do moderného vrstvenia vôní, tzv. layeringu. Využiť na to môžete práve súpravy vôní. Jednoducho použijete jeden parfum pre ženy ako základnú vrstvu a následne pridávate ďalšie vône, ktoré sa vzájomne dopĺňajú. Výsledkom bude veľmi unikátna a osobitá vôňa, ktorú len tak niekde nezoženiete. Navyše si týmto spôsobom môžete poskladať parfum na každú príležitosť.

Každá intenzita vône sa pohybuje v inej cenovej relácii. Pozrite sa, či neprebieha na dámske parfémy akcia, ktorá môže byť pre vás zaujímavá.

Najobľúbenejšie dámske voňavky a ich charakteristika

Pokiaľ sa pozriete na najobľúbenejšie dámske voňavky, nájdete v nich vône vynikajúce jedinečnou kombináciou tónov a schopností podčiarknuť osobnosť ženy. Sú starostlivo vytvorené tak, aby sa hodili na rôzne príležitosti. Najčastejšie sa stretnete s kvetinovými tónmi a orientálnymi akordmi. Vyberte si vôňu podľa nasledujúcej tabuľky.

Typ vône Pre koho je určená Na akú príležitosť Charakteristika
Kvetinová Prevažne pre ženy a slečny Na bežný deň aj do spoločnosti Typická je aróma ruže, konvalinky, hyacintu, pomarančových kvetov, jazmínu a i.
Ovocná Pre mužov aj ženy Na bežný deň aj na letné dni Aróma broskyne, ananásu, marhule, čiernych ríbezlí, jablka a pod.
Citrusová Pre mužov aj ženy Na bežný aj aktívny deň Typická je ľahko horkastá, ale osviežujúca aróma citrónu, pomaranča, limetky a i.
Orientálna Pre mužov aj ženy Na večer a zimné obdobie Výraznejšia, korenená vôňa, často v nej nájdete arómu vanilky, ambry, pižma a i.
Drevitá Pre mužov aj ženy Na bežný deň aj na večer Tóny cédrového, santalového, ružového dreva, pačuli a i.
Vodná Pre mužov aj ženy Na bežné aj letné dni Svieža vôňa ovocia, mora a vodných kvetov.
Zelená Pre mužov aj ženy Na bežný deň Vôňa citrusov, zeleného čaju, machu, jazmínu a pod.

Zvoliť si môžete dámske parfémy aj podľa sezóny

Vhodné dámske parfémy si môžete vybrať aj podľa aktuálnej sezóny. Na jarné a letné obdobie sa hodia skôr ľahké a svieže vône s tónmi citrusu alebo kvetov, v teplom počasí sa ich sviežosť ešte zvýrazní. Naopak chladná jeseň a zima si žiadajú ťažšie, a práve hrejivé vône v podobe orientálnych a drevitých parfumov, vďaka ktorým sa budete cítiť teplo a útulne. Môžete mať teda doma parfum pre ženy na každé ročné obdobie.

Zaujíma vás, ako voňajú tie najpopulárnejšie vône? Pozrite sa, čo hovoria na dámske voňavky recenzie a prečítajte si názory druhých.

Odkiaľ sú parfémy? Dámske zo všetkých kútov sveta

Pokiaľ sa zaujímate aj to, odkiaľ pochádzajú parfémy, dámske aj pánske majú svoj domov po celom svete. Veľká časť je z Francúzska, kolísky parfumárstva, vône odtiaľto sú často elegantné a sofistikované. Aj talianske parfumy majú svoju tradíciu, obsahujú najmä citrusové a bylinné tóny. Nesmú chýbať ani parfumy z Nemecka, Spojených štátov amerických a ďalších, oveľa menších krajín, ktorých vône sú ale o to exkluzívnejšie.

i

Stavte na najobľúbenejšie dámske parfémy

Medzi najobľúbenejšie dámske parfémy patria tie, ktoré v sebe spájajú eleganciu a dlhú výdrž. Stálicami medzi nimi sú napríklad Chanel No. 5 symbolizujúci luxus a ženskosť. Ďalším obľúbencom je La Vie Est Belle od Lancôme so sladkými tónmi hrušky, čiernych ríbezlí a praliniek. Nakoniec môžeme spomenúť ešte Dior J' adore s kvetinovou vôňou alebo Black Opium od Yves Saint Laurent.

Dámske voňavky a ich história

Vône, teda aj dámske voňavky, majú bohatú a dlho históriu, ktorá siaha tisíce rokov späť. Používali sa už v starovekom Egypte, Ríme a Grécku, a to predovšetkým pre náboženské obrady, na potreby lekárov, ale aj na potešenie ľudí. Parfémy dámske aj pánske hrajú významnú úlohu vo všetkých možných kultúrach, a aj dnes sú symbolom luxusu a elegancie, avšak teraz už dostupné pre širokú verejnosť a zdôrazňujúce osobný štýl.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
BVLGARI Omnia Crystalline EdT Skladom podľa variantu
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, pôvod talianske
39,90 €

2.
LANVIN Eclat D'Arpege EdP Skladom podľa variantu
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa zelená, vonná zložka céder, mošus (pižmo) a zelený čaj, pôvod francúzske
18,90 €

3.
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Skladom podľa variantu
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske
32,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 747 položiek
4,8 341×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 100 ml - 54,94 €/100 ml
Zľavnené -11 %
54,94 € 61,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA606
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml - Toaletná voda Varianty
4,9 80×
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka céder, fialka, jazmín, mošus (pižmo), čierne korenie, pomaranč, ríbezľa a zelený čaj, pôvod talianske, objem 100 ml - 31,90 €/100 ml
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB990
4,8 112×
BVLGARI Omnia Crystalline EdT 65 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, pôvod talianske, objem 65 ml - 115,23 €/100 ml
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA206
4,8 193×
KARL LAGERFELD for Her EdP 85 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka mošus (pižmo) a ruža, pôvod nemecké, objem 85 ml - 28,12 €/100 ml
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH655d
4,8 775×
LANVIN Eclat D'Arpege EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa zelená, vonná zložka céder, mošus (pižmo) a zelený čaj, pôvod francúzske, objem 100 ml - 35,90 €/100 ml
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB844
4,9 164×
MOSCHINO I Love Love EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, vonná zložka mošus (pižmo), pomaranč, ruža, ríbezľa a škorica, pôvod talianske, objem 100 ml - 31,56 €/100 ml
Zľavnené -6 %
31,56 € 33,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC005
4,8 341×
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 50 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 50 ml - 78,38 €/100 ml
Zľavnené -10 %
39,19 € 43,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA607
4,9 122×
Versace Bright Crystal Absolu EdP 90 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka malina a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 90 ml - 71,44 €/100 ml
Zľavnené -6 %
64,30 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH487c
4,8 799×
LANVIN Eclat D'Arpege EdP 50 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa zelená, vonná zložka céder, mošus (pižmo) a zelený čaj, pôvod francúzske, objem 50 ml - 42,64 €/100 ml
Zľavnené -6 %
21,32 € 22,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFB845
4,8 465×
CALVIN KLEIN Euphoria EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, orientálna hlavná vôňa, pôvod americké, objem 100 ml - 43,90 €/100 ml
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA317
HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EdP 75 ml - Parfumovaná voda Varianty
4,9 121×
HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EdP 75 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vonná zložka céder, jazmín a ruža, pôvod nemecké, objem 75 ml - 49,20 €/100 ml
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH566a
4,7 862×
GUESS Seductive EdT 75 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka bergamot, jazmín, kadidlo, pomaranč, ríbezľa a vanilka, pôvod americké, objem 75 ml - 22,53 €/100 ml
Zľavnené -10 %
16,90 € 18,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFG619
BVLGARI Omnia Crystalline EdT 40 ml - Toaletná voda Varianty
4,8 112×
BVLGARI Omnia Crystalline EdT 40 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 40 ml - 139,75 €/100 ml
55,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA207
4,7 48×
DOLCE & GABBANA D&G L'Imperatrice 3 EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 100 ml - 42,73 €/100 ml
Zľavnené -14 %
42,73 € 49,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC699
VERSACE Versense EdT 100 ml - Toaletná voda Varianty
4,8 117×
VERSACE Versense EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, vonná zložka bergamot, céder, jazmín a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 100 ml - 59,90 €/100 ml
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC432
4,9 122×
VERSACE Bright Crystal Absolu EdP 50 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka malina a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 50 ml - 94,06 €/100 ml
Zľavnené -9 %
47,03 € 51,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH487b
Salvatore Ferragamo Incanto Shine EdT 100 ml - Toaletná voda Varianty
4,8 135×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine EdT 100 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka bergamot, céder a mošus (pižmo), pôvod francúzske, objem 100 ml - 23,90 €/100 ml
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC264
4,8 473×
Versace Bright Crystal EdT 90 ml
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka magnólia a mošus (pižmo), pôvod talianske, objem 90 ml - 63,32 €/100 ml
Zľavnené -9 %
56,99 € 62,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFC401
GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP 50 ml - Parfumovaná voda
Varianty
4,9 158×
GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP 50 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, vonná zložka céder, jazmín a mäta, pôvod talianske, objem 50 ml - 127,44 €/100 ml
Zľavnené -6 %
63,72 € 67,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFE195
4,8 179×
LANCOME La Vie Est Belle EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka jazmín, pomaranč, ríbezľa a vanilka, pôvod francúzske, objem 100 ml - 96,90 €/100 ml
96,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPPF273
DKNY Be Delicious EdP 100 ml - Parfumovaná voda Varianty
4,8 390×
DKNY Be Delicious EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, pôvod americké, objem 100 ml - 49,90 €/100 ml
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA563
4,9 94×
GIORGIO ARMANI Sí EdP 100 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, chypre hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka ruža, ríbezľa a vanilka, pôvod talianske, objem 100 ml - 97,90 €/100 ml
97,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH371c
4,8 193×
KARL LAGERFELD Lagerfeld for Her EdP 45 ml
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka mošus (pižmo) a ruža, pôvod nemecké, objem 45 ml - 39,78 €/100 ml
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFH655c
4,8 341×
Dolce & Gabbana Light Blue 200 ml
Toaletná voda – pre ženy, citrusová hlavná vôňa, pôvod talianske, objem 200 ml - 39,95 €/100 ml
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KPFA606b

Dámske parfémy

Vyskúšali sme pre vás: parfumová voda Calvin Klein Euphoria Parfumová voda Calvin Klein Euphoria sa radí medzi exkluzívne vône, ktoré oslavujú ženskosť, zmyselnosť a eleganciu. Očakávam ťažší parfum, ktorý je vhodný na špeciálne večerné príležitosti a ktorý zo mňa urobí kráľovnú každého večierku. Bude to skutočne tak?
Parfumová voda Lancôme La Vie Est Belle je luxusná dámska vôňa, ktorej ambasádorkou sa stala slávna herečka Julia Roberts. Práve ona ma inšpirovala k otestovaniu tohto parfumu, od ktorého som očakávala jedinečný prevoňaný zážitok. Či sa moje očakávanie potvrdilo,...
Toaletná voda Giorgio Armani Acqua di Gio je určená ženám, ktoré majú rady svieže kvetinové vône, prírodu a slnkom zaliatu prímorskú atmosféru. Zaujímalo ma, akému typu žien sadne najlepšie a či sa táto vôňa inšpirovaná letnou dovolenkou hodí aj do každodenného...
parfumová vodaVyskúšali sme pre vás: parfumované vody Dermacol Parfum je jedným z nenahraditeľných doplnkov ženy. Podčiarkuje jej charizmu a dodáva jej krásu. Preto som hľadala takú vôňu, ktorá by sa hodila ako do práce, tak aj na spoločenské akcie. Zaujali ma parfumované vody od značky Dermacol. Dajú sa medzi sebou kombinovať, a...
Parfum je pre mnohé ženy nádherným štartom dňa, keď si ho nastriekajú na svoju pokožku. Niektoré z nás nedajú dopustiť na jednu vôňu niekoľko rokov, bohužiaľ, sa niekedy stane, že „našu“ vôňu prestanú vyrábať a to sú chvíle, keď sa snažíme nájsť vhodnú...
Ako si vybrať dobrý parfum? Aká vôňa sa ku mne hodí? Aký parfum si zvoliť na leto a aký na zimu? Ako naniesť vôňu, aby dlho vydržala? Na tieto aj ďalšie otázky vám odpovie náš sprievodca a poradí, ako vybrať parfum, aby sa k vám hodil. Pred výberom by ste si mali...
Viac článkov

Dámske parfémy

Dámske parfumy nanášajte na miesta, ktoré sú dobre prekrvené, teda na zápästie, krk, oblasť za ušami a pod. Silice sa lepšie rozvinú a doprajú vám dlhšiu radosť z vône. Nielen pri vôniach pre ženy platí zlaté pravidlo, ktoré hovorí: Menej je niekedy viac. Preto buďte s dávkovaním vône opatrná, často stačí len jedna alebo dve dávky.

Dámske vône pre každého

Dámsky parfum môžete vyberať z kategórií toaletné a kolínske vody, parfumy, parfumované telové mlieka, parfumované dezodoranty, parfumované sprchovacie gély a darčekové súpravy vhodné ako darček na narodeniny či Vianoce. Dlhodobo obľúbené sú dámske parfumy slávnych svetových značiek. Nájdete tu dámske vône Calvin Klein, parfumy Versace a aj vône Hugo Boss, CHRISTIAN DIOR, Guess, Adidas, Giorgio Armani a veľa ďalších. Kúpte si podľa svojich možností luxusný parfum alebo lacný parfum, s ktorým však rozhodne neurobíte chybu. Dôležitá je vôňa a zladenie s vaším štýlom.

Druhy dámskych vôní

Najnižší podiel vonných látok má kolínska voda, okolo 4 až 6 %. Toaletná voda, najčastejší druh parfumu, ich má až 12 %. Parfumované vody poskytnú dlhotrvajúcu vôňu a parfum je zložený z najväčšieho podielov vonných látok, až 40 %. Ide o najlepšie parfumy, ktoré sú vhodné na špeciálne príležitosti aj zimné obdobie, kde výrazná vôňa lepšie vynikne. Ak dámsky parfum po nanesení na seba necítite, nezúfajte. Je to znak toho, že bola vybraná vôňa, ktorá dokonale ladí s vaším telom. Po nanesení dámskej vône parfum rozhodne neroztierajte. Dôjde k porušeniu molekúl vonných silíc a parfum nebude mať možnosť sa správne rozvinúť.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske parfémy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámske parfémy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske parfémy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske parfémy recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií