Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

19" Sencor SLE 1957M4

Zobraziť katalóg
19" Sencor SLE 1957M4
4,2 25 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 47 cm, 1366x768, DVB-T/C MPEG4 tuner, USB s nahrávaním, HDMI, SCART, AV vstup, výstup na slúchadlá, 2x 5W, energ. trieda A
Kód:  WS519e6b5 Produktové číslo:  SLE 1957M4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

19" Sencor SLE 1957M4

Dobre vybavený televízor Sencor SLE 1957M4 je vďaka svojim rozmerom ideálnou voľbou do spálne či detskej izby. Televízor disponuje kvalitnou obrazovkou s uhlopriečkou 47 cm, LED podsvietením a ponúka rozlíšenie HD Ready, s ktorým si vychutnáte každý detail pri sledovaní vašich obľúbených programov. Príjemnému zážitku napomáha aj široký pozorovací uhol s hodnotou 160 °, vysoký dynamický kontrast 100 000:1 a rýchla doba odozvy 5 ms. Príjem pozemného digitálneho vysielania umožňuje zabudovaný tuner DVB-T s podporou štandardu MPEG 4. Okrem toho je televízor vybavený aj tunerom DVB-C na príjem digitálnej káblovej televízie. Nechýba ani CI+ slot na prístupové karty.

Vďaka prítomnosti rozhrania USB môžete ľahko prehrávať multimediálne súbory uložené na vašich diskoch. USB port ponúka aj možnosť záznamu vysielania, takže vám už neunikne žiadna relácia. Ďalšou užitočnou funkciou je Timeshift, ktorá umožňuje zastaviť vysielaný program a začať ho neskôr znovu sledovať od rovnakej chvíle. Na pripojenie externých zariadení je pripravený moderný HDMI konektor aj starší analógový vstup SCART. Kvalitný zvukový výstup ponúka dva reproduktory s výkonom 2x 5 W a vo výbave nájdeme aj výstup pre slúchadlá. Elektronický programový sprievodca EPG vám uľahčí výber televíznych relácií. Pomocou hotelového režimu môžete upraviť niektoré rozšírené nastavenia televízora a zamedziť jeho rozladeniu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
19" (48,26 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
19" (48,26 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
44 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hĺbka
16 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
27,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 19" Sencor SLE 1957M4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" Sencor SLE 1957M4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19" Sencor SLE 1957M4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 19" Sencor SLE 1957M4.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií