Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

23" LG 23MP75HM

Zobraziť katalóg
23" LG 23MP75HM
4,3 18 hodnotení
LCD monitor IPS, 5M: 1, 250cd/m2, 5ms, FullHD 1920x1080, 2xHDMI, D-Sub, repro, VESA
Kód:  WK050b2c Produktové číslo:  23MP75HM-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23" LG 23MP75HM

LG monitor novej generácie prekvapí váš zrak verným zobrazením a priestrannou 23" uhlopriečkou uloženou v tenučkom rámčeku. Najnovšia verzia technológie IPS verne zobrazí 16,7 miliónov farieb, a to navyše vo FullHD rozlíšení. Vďaka tomu je monitor úplne ideálny nielen na bežnú prácu alebo hranie, ale aj pre fotografov či grafikov. Monitor je skvelý aj na sledovanie filmov, ktoré ešte viac umocnia jeho široké pozorovacie uhly.

Futuristický dizajn

Nový sofistikovaný dizajn stojanu dodáva monitoru futuristický vzhľad. Displej vyzerá tak, akoby sa vznášal a na pracovnom stole tak bude pôsobiť ako nadčasový doplnok.

Perfektné spracovanie

Doprajte si poriadny vizuálny zážitok so všetkým, čo k tomu patrí a vylepšite si tiež dizajn vášho pracoviska.

Vďaka extrémne tenkému rámčeku si filmy vychutnáte viac, než kedykoľvek predtým a elegantný dizajn vdýchne pracovnému stolu moderný vzhľad.

Dokonalý obraz

Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálne zmeny v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja.

Vždy ostrý

Rýchlosť IPS panelu zaručí, že aj tie najakčnejšie filmy plné dynamických prechodov alebo hranie hier bude maximálne plynulé a ostré a bez nepríjemného rozmazania obrazu ako v prípade klasických monitorov.

Profesionálna kalibrácia

Už pri výrobe monitora sa zišli experti firmy LG, aby skalibrovali farby na čo najreprezentatívnejšie podanie. IPS monitory LG tak vynikajú dokonalým farebným zobrazením, ktoré sa od originálneho zdroja takmer vôbec nelíši.

Výsledkom je tak nevídaný vizuálny zážitok, ktorý vás doslova vtiahne.

Šetrí vaše oči

Šetrite vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore.

Špeciálny režim na čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Nič vám už potom nebude brániť v pohodlnom čítaní dlhé hodiny.

Bez blikania

Okrem režimu na čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobeného jeho intenzitou.

Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie tak dlho, ako budete chcieť.

Zo všetkých strán

Užívajte si nádherný obraz naozaj v každej situácii. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, k vašim očiam sa dostane len tá najvyššia kvalita zobrazenia.

Ekologická prevádzka

Technológie pre úsporu elektrickej energie boli ešte viac vylepšené a teraz sa okrem minimálnej spotreby LED podsvietenia táto efektivita zlepšila o ďalších 25 až 30 %, a to už rozhodne nie je zanedbateľné.

Vylepšenie rozlíšenia

Ostré hrany bez rozmazania si teraz môžete vychutnať aj pri nižšom rozlíšení vďaka technológii SUPER + Resolution. Tá dokáže zobrazovaný obraz dôkladne analyzovať a vylepšiť jeho kvalitu tak, že sa bude podobať vysokému HD rozlíšeniu.

Zvukový sprievod

Doplňte si sledovanie filmov či hranie hier realistickým stereo zvukom zo zabudovaných reproduktorov. Nebudete tak potrebovať žiadne ďalšie miesto na stole pre reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 23" LG 23MP75HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" LG 23MP75HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23 "LG 23MP75HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23 "LG 23MP75HM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23" LG 23MP75HM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií