Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

23" Samsung S23B550V černý

Zobraziť katalóg
23" Samsung S23B550V černý
LCD monitor LED, 1000:1, 250cd/m2, 2ms GTG, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, repro
Kód:  WH521i73c Produktové číslo:  LS23B550VS/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23" Samsung S23B550V černý

Full HD monitor využívající moderní LED technologii podsvícení a pokročilé Eco režimy pro ekologický a ekonomický provoz. Bude velmi vhodný pro hraní her i sledování filmů v plném HD rozlišení 1080p. Ideální vzdálenost pro vás od obrazovky pro tyto aktivity bude 0,9 metrů. Je vybaven integrovanými stereo reproduktory o výkonu 10 W.

LED technologie podsvícení se postará o výtečný obraz se zcela novou úrovní barev, než jste tomu byli zvyklí u klasických LCD monitorů. Megadynamický kontrast zajišťuje, že černá je absolutně tmavá, bílá dokonale čistá a barvy maximálně jasné. Okamžitě si všimnete křišťálově čistého obrazu a jeho neuvěřitelné intenzity.

Technologie Magic Angle zajistí pohodlné sledování z jakéhokoliv směru. Magic Angle umožňuje pět režimů nastavení pozorovacího úhlu, které zajistí možnost sledovat na vašem monitoru Samsung jasný obraz v plné vizuální kvalitě. Díky technologii Magic Angle můžete začít sledovat oblíbené filmy a videa s maximálním pohodlím a bez jakéhokoliv omezení.

Eco režimy nastavují úroveň jasu monitoru podle toho, do jaké míry chcete spořit energii. K výběru máte tři úsporné režimy (50%, 25% a bez úspory), díky nimž můžete přizpůsobit provoz monitor vašim osobním potřebám. Samsung klade vysoký důraz na úsporu energie, která přináší výhody jak vám, tak životnímu prostředí. 50% úspora spotřeby vám umožňuje minimalizaci vaší ekologické stopy. Díky Eco režimům se nebudete muset zabývat úsporou energie, a přesto ji budete šetřit.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti obrazovky:
Jas: 250 cd/m2
Staticky kontrast: 1000:1
Pozorovací úhly: 170°/160° (horizontální/vertikální)
Počet barev: 16,7 miliónů

Rozhraní:
1x D-sub
2x HDMI
1x audio vstup/výstup

Ozvučení:
Vestavěné reproduktory
2x 5 W

Speciální funkce:
Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright3
Samsung MagicColor
Časovač vypnutí
MagicTune

Rozměry (Š x V x H):
S podstavcem: 553 x 410 x 195 mm
Bez podstavce: 553 x 336 x 56 mm

VESA:
75 x 75 mm

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 23" Samsung S23B550V černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" Samsung S23B550V černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" Samsung S23B550V černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" Samsung S23B550V černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23" Samsung S23B550V černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií