Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

24" Sencor SLE 24F58M4 čierna

Zobraziť katalóg
24" Sencor SLE 24F58M4 čierna
4,2 15 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 60 cm, 200 Hz, FullHD 1920 x 1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, USB s nahrávaním, 3x HDMI, SCART, AV vstup, VGA, CI slot, USB 2.0 slúchadlový výstup, VESA 100 x 100, možnosť napájania 12 V, energ. trieda B
Kód:  WS524g4m Produktové číslo:  SLE 24F58M4 BLACK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Sencor SLE 24F58M4 čierna

LED televízor Sencor SLE 24F58M4 ponúka širokú paletu vstupov a jemné rozlíšenie Full HD s rýchlosťou 200 Hz, s ktorým si užijete obraz s dokonalou ostrosťou a bohatstvom detailov. S LED podsvietením ušetríte elektrickú energiu a vychutnáte si neskutočnú úroveň čiernej aj dokonale jasnú bielu. Televízor je vďaka svojim rozmerom vyváženým riešením pre menšie izby, kde využijete nielen televízne funkcie, ale poslúži aj pre HD prehrávač, hernú konzolu, počítač či notebook. Priestorovo náročných používateľov určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou štandardu VESA.

Štandardom je vstavaný HD DVB-T tuner pre kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania aj pokročilý káblový tuner HD DVB-C. Príjemným rozšírením je potom port USB, z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale na pripojený flashdisk alebo externý pevný disk aj zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho pre funkciu časového posunu (TimeShift). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Pre vstup zariadenia s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii 3x HDMI. Ďalej má komponentný alebo kompozitný vstup, klasický SCART, VGA vstup a pripojíte aj slúchadlá.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
230 V ~ (alternatívne 12 V =, redukciu na 12 V je nutné dokúpiť zvlášť)

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Šírka
58 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
58 cm Hotovo!
Výška
40 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
37 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

24" Sencor SLE 24F58M4 černá Dobrý den, někdy v září jsem koupila tuto tv, později rozšlápla dálkové ovládání, koupila jsem přes vás nějaký univerzál dálkový (EMTEC H620 2v1), který se mi jakštakš podařilo tv přizpůsobit, každopádně s ním nejde ladit. Minulý týden jsem si koupila novou tv Samsung a Sencor chci dát rodičům, potřebují ho ale naladit. Potřebovala bych tedy ideálně dálkové přímo sencor, nebo nějaké, které bude mít všechny původní funkce. Žádám vás tedy touto cestou o radu. Děkuji a přeji pěkný den Denisa Petřeková

Diskusia a poradňa k 24" Sencor SLE 24F58M4 čierna
Príslušenstvo pre 24" Sencor SLE 24F58M4 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Sencor SLE 24F58M4 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 "Sencor SLE 24F58M4 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Sencor SLE 24F58M4 černá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií