Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

26" Samsung UE26EH4000

Zobraziť katalóg
26" Samsung UE26EH4000
4,4 37 hodnotení
Televízor LED, úhlopříčka 66 cm, 16:9, 1366x768, 50Hz, HD DVB-T, 2x HDMI, USB (Audio, Foto, Video)
Kód:  WR240j3 Produktové číslo:  UE26EH4000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

26" Samsung UE26EH4000

Dopřejte si ve vaší domácnosti televizor s neuvěřitelně jasným obrazem a s opravdu širokou konektivitou, kterou nabízí nový Samsung EH4000. Jemný obraz s rozlišením HD Ready a přítomnost HDMI portu jsou jasnými předpoklady pro neopakovatelné filmové zážitky v ultra realistickém podání. Nechybí ani USB konektor pro připojení externích úložných médií s filmy, seriály, fotkami či hudbou. Pokročilé technologie pro vylepšení barevného podání navíc ještě více umocní zážitky ze sledování a doslova vás vtáhnou do děje vašeho oblíbeného filmu.


Hlavní přednosti televizoru Samsung UE26EH4000

Pro více informací najeď myší, pozemšťane.

Obrazek zadni strana


Tři důvody, proč zakoupit

  • Elegantní provedení s tenkým rámečkem
  • Přítomnost HDMI pro přenos signálu ve vysokém rozlišení
  • Wide Colour Enhancer Plus pro vylepšení barev




Jedinečný design


Vdechněte vaší domácnosti moderní nádech s televizí Samsung. Tenký rámeček po stranách obrazovky a nádherný obraz, který vypadá, jako byste se koukali z okna, dodají filmovým večerům neopakovatelnou atmosféru. Ať už televizor Samsung umístíte kamkoliv, vždy místnost rozzáří.








Barvy jako namalované


Televizor Samsung kromě HD Ready rozlišení dokáže pomocí speciálních algoritmů značně vylepšit také barevné podání. Snímek po snímku je analyzován a upravován a barvy se tak stávají ještě živějšími. Sledujte seriály, filmy či si prohlížejte fotografie s takovým barevným podáním, s jakým tyto záběry byly pořízené.







Domácí kino v televizi


Funkce ConnectShare Movie promění váš televizor Samsung na systém domácího kina se vším všudy. Stačí jednoduše zapojit flash disk nebo externí pevný disk do rozhraní USB a okamžitě si na obrazovce vychutnávat filmy, seriály, fotografie a hudbu uloženou na zdrojovém zařízení.






Centrum multimediální zábavy


Přítomnost HDMI (High Definition Multimedia Interface) portů na televizoru Samsung promění váš obývací pokoj v centrum multimediální zábavy. Pomocí HDMI kabelů je možné přenášet digitální signál s velkým datovým tokem z mnoha zařízení včetně domácích kin, konzolí, fotoaparátů nebo třeba digitálních kamer.

Parametry a Specifikace:

Vlastnosti displeje:
Úhlopříčka obrazovky: 26" (66 cm)
Rozlišení: 1366 x 768 bodů
Typ panelu: LCD
Podsvícení: LED
Dynamický kontrast: mega
Zobrazovací frekvence: 50 Hz

Příjem TV signálu:
DVB-T tuner pro příjem digitálního pozemního vysílání

Video vstupy a výstupy:
2x HDMI
1x Komponentní
1x Kompozitní
1x SCART

Zvukové vstupy a výstupy:
Výstup na sluchátka
Digitální audio výstup

Další výbava:
1x USB (foto/video/hudba)

Ozvučení:
Výkon reproduktorů 2x 10 W
Technologie: SRS Theatre Sound

Další technologie:
Časovač vypnutí, rodičovský zámek

Údaje o spotřebě:
Typická spotřeba: 41 W
Spotřeba ve Stand-by: 0,3 W

Provedení televizoru:
Barva: černá
Rozměry: 61,5 x 36,5 x 9,06
Hmotnost: 4,8 kg
VESA uchycení

Dodávané příslušenství:
Dálkový ovladač s bateriemi
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
26" (66,04 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Šírka
61,5 cm Hotovo!
Výška
36,5 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
26" (66,04 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,5 cm Hotovo!
Výška
36,5 cm Hotovo!
Hĺbka
9,06 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 26" Samsung UE26EH4000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 26" Samsung UE26EH4000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 26" Samsung UE26EH4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 26" Samsung UE26EH4000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 26" Samsung UE26EH4000.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií