Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" LG 27MD53D

Zobraziť katalóg
27" LG 27MD53D
4,3 3 hodnotení
LCD monitor IPS, Cinema 3D, 5M: 1, 250cd/m2, 5ms, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, konverzia 2D-3D, 2xHDMI, USB, SCART, VGA, Component/composite, repro, 3D okuliare súčasťou, energ . trieda B
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WK060a1h1 Produktové číslo:  27MD53D-PZ.AEU Stránky výrobcu

27" LG 27MD53D

27" LG 27MD53D je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Luxusné LED IPS monitor s úžasnou kvalitou obrazu a špičkovými parametrami pre maximálny zážitok z hrania hier a sledovanie filmov. Je vybavený pasívne technológiou Cinema 3D , Ktorá vás prenesie do sveta tretieho rozmeru, a vy si tak vychutnáte úplne nový spôsob zábavy. Rozlíšenie displeja je samozrejme Full HD , Takže vám už nič nebude brániť ponoriť sa do obrazu plného detailov. Monitor má digitálny tuner DVB-T/C s podporou MPEG4 pre príjem pozemného digitálneho vysielania. Na zadnej strane nájdete dva HDMI vstupy , SCART konektor aj vysokorýchlostné rozhranie USB . O kvalitnú reprodukciu zvuku sa postarajú dva integrované stereo reproduktory .

IPS pane l skôr využívali len profesionálny grafici, teraz je však dostupný aj pre bežných domácich užívateľov. Jeho výhody oproti väčšine TN panelov spočívajú vo stabilite a menších zmenách v teplote farieb . Výsledné farby sú identické s farbami originálneho obrazu. Tiež pozorovacie uhly sú na vyššej hodnote ako u TN panelov. U IPS sú prakticky neobmedzené.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" LG 27MD53D
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií