Rapture Rapture

28" Samsung T28D310EW

Zobraziť katalóg
28" Samsung T28D310EW
LCD monitor VA LED, 1200:1, 8ms, 1366x768, tuner DVB-T/C, PiP, 2x HDMI, USB, CI, Scart, 2x 5W repro, diaľkový ovládač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH534v Produktové číslo:  LT28D310EW/EN Stránky výrobcu

28" Samsung T28D310EW

28" Samsung T28D310EW je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Samsung T28D310EW je veľkoplošný displej za výhodnú cenu as digitálnym televíznym tunerom plnohodnotne zastúpi aj klasickú televíziu. Veľká obrazovka vám umožní vychutnať si televízne programy bez kompromisov. Využíva vysoko kontrastný panel typu VA (vertical alignment) s uhlopriečkou 28 ", kde búra bežný štandard zobrazenie farieb a ich pozorovaní z uhla. Užijete si tak jeho kvalít z oveľa väčšej perspektívy.

Možnosť naklonenie rozširuje zorné pole a maximalizuje pohodlie pri sledovaní. Vysoká flexibilita funkcie obraz v obraze vám umožňuje efektívnejšie pracovať a zároveň si vychutnávať pohodlie. Počas reklám sa môžete rýchlo prepnúť do režimu počítačového monitora a ukrojiť ďalší kus zo svojej práce. Dva HDMI porty dovolí pripojiť aj moderné herné konzoly a navyše máte voľný ešte aj kompozitný/komponentný vstup .

Doplňujúce informácie:

Pozorovacie uhly:
178 °/178 °

Ďalšie funkcie:
Sports/Football Mode
ConnectShare (USB 2.0)
EPG
Teletext (TTX)
Jazyk OSD 27 európskych jazykov
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Obraz v obraze

Zvuk:
Sound Solution Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1
Reproduktor: 2 x 5 W

Televízny tuner:
Typ tunera: DVB-T/C
Analógový prijímač
DTV Certification: CI +, ComHem, RiksTV, Labwise, YouSee, stof

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 28" Samsung T28D310EW
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií