Rapture Rapture

31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K

Zobraziť katalóg
31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K
LCD monitor LED, IPS panel, čierny, 1000: 1, 350cd/m2, 8ms GTG, 3840x2160, HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, čítačka kariet, USB Hub 3.0
Kód:  WB911m Produktové číslo:  210-ACDO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K

S novým LCD monitorom od renomovanej spoločnosti Dell, si užijete len tú najlepšiu kvalitu. Model U3214Q UltraSharp totiž hoden svojho mena a ponúka prémiové rozlíšenie 3840 x 2160 bodov prostredníctvom parádneho IGZO panelu . Predstavuje úplne novú úroveň kvality obrazu a štyrikrát viac pixelov než obyčajné Full HD. Prirodzené, je tiež zobrazenie neuveriteľne sýte a ostré, dokonca aj veľmi zblízka. Obrovský 31,5 palcový monitor vďaka technológii IPS vynikajúci pozorovací uhol 176 ° horizontálne aj vertikálne. Pohodlie, predovšetkým pri pracovnom nasadení potom zvýši výškovo nastaviteľný stojan s možnosťou náklonu a zvislého natočenie. Samozrejmosťou je aj možnosť pripevniť monitor na stenu a ušetriť tak miesto na pracovnom stole.

Panel IGZO sa však pýši aj 10-bitovou farebnou hĺbkou , čím vám poskytne nevídanú farebnú škálu presahujúcu 1 miliardu farieb ! Vďaka tomu je určené pre univerzálne využitie v kancelárii, pre prácu s fotografiami aj pre CAD, či iné konštruktérske programy. Pre multimediálne zámery má technológiu Trace Free , ktorý zabráni rozmazaniu obrazu pri rýchlych scénach. Budete sa môcť stále radovať z ostrosti jeho rozlíšenia aj pri hrách a filmoch.

Monitor je ďalej vybavený celkovo štyrmi USB vstupmi, z ktorých všetky sú už typu USB 3.0. Ďalej nechýba HDMI, Display a Mini DisplayPort. Iste si obľúbite veľmi ľahký prístup k integrovanej čítačke pamäťových kariet . Jednoduché nastavenie všetkých možností monitora je zabezpečené postrannými dotykovými prvkami. Pokročilé riadenie spotreby PowerNap priaznivo ovplyvní využitie energie a zníži prevádzkové náklady.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
31,5" (80,01 cm) Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
31,5" (80,01 cm) Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
» Všetky monitory 28" až 32"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 31.5" Dell UP3214Q UltraSharp UHD 4K.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií