Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

32 "Orava LT-827

Zobraziť katalóg
32 "Orava LT-827
4,6 34 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 82 cm, 1366x768, DVB-T / C MPEG4 tuner, 2x HDMI, USB, SCART, VGA, slúchadlový výstup, USB / HDD nahrávanie, hotelový mód, energ. trieda A
Kód:  WO432o Produktové číslo:  LT-827 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "Orava LT-827

Televízor od tradičného výrobcu ponúka všetky základné funkcie, ktoré kombinuje s moderným vzhledom. Tešiť sa môžete na obrazovku s rozlíšením HD Ready, úsporným Direct LED podsvietením a 100Hz spracovaním obrazu pre bezchybné zobrazenie. Pri sledovaní iste oceníte kvalitné a verné zobrazenie farieb, širokouhlý pomer strán a výborný jas až 550 cd / m2. Technológia Direct LED navyše šetrí energiu a predlžuje životnosť obrazovky. Aj vďaka tomu sa radí televízor do energetickej triedy A.

S TV vysielaním aj externými zdrojmi


Samozrejmosťou je prítomnosť tuneru pre príjem pozemného vysielania. Ak nebudete potrebovať pre sledovanie programov prístupovú kartu. Podporuje aj vysielací štandard MPEG-4 pre vysoké rozlíšenie príjmu. K televízoru je možné prostredníctvom dvoch konektorov HDMI pripojiť ďalšie zariadenia ako DVD prehrávač, alebo napríklad notebook a mobilný telefón a vychutnať si tak sledovanie filmov na väčšej ploche.

Využite priestor USB úložiska


Vďaka USB konektoru môžete k televízoru pripojiť externý pevný disk alebo flashdisk a prehrávať na nich uložené súbory. Nechýba ani možnosť nahrávania, takže vám už nikdy neunikne žiadny reláciu. Vo výbave sa nachádza aj hotelový mód, pomocou ktorého môžete upraviť rôzne nastavenia pre užívateľov televízora, a zabrániť tak napríklad jeho rozladenie. O kvalitný hudobný výstup sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 12 W. Prípadne je možné na počúvanie využiť i slúchadlá.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,4 cm Hotovo!
Výška
49 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32 "Orava LT-827 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Orava LT-827. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Orava LT-827.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií