AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

32" Panasonic TX-L32BL6E

Zobraziť katalóg
32" Panasonic TX-L32BL6E
4,6 9 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81 cm, 100Hz, 1366x768, DVB-T/C MPEG4 tuner, HbbTV, 3x HDMI, SCART, USB, My Home Screen, webový prehliadač, WiFi, LAN, Apps (Voyou, Topfun, Youtube, Skype), energ. trieda A +
Kód:  WX250c0a Produktové číslo:  TX-L32BL6E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Panasonic TX-L32BL6E

Pripravte sa vstúpiť do sveta nádherného obrazu s televíziou Panasonic , Ktorá premení váš obývacia izba v multimediálne centrum zábavy. Veľa pokročilých funkcií na čele s bezdrôtovou sieťou Wi-Fi , Integrovaným webovým prehliadačom , Šikovným ovládaním z mobilných telefónov a tabletov alebo možnosťou sledovať programy uložené na webových stránkach vám z každého večera pri televízii urobia nevšedný zážitok. Zmodernizujte si vašu domácnosť a nechajte sa rozmaznávať tými najmodernejšími technológiami spoločnosti Panasonic.

Rozmaznávajte svoje oči

Obraz disponuje neuveriteľne živými farbami v celom rozsahu a širokými pozorovacími uhly . Optimálny obraz za každých podmienok naviac zariadi svetelný senzor, ktorý automaticky upravuje podsvietenie.

Plnohodnotný zážitok


Nechajte sa uchvátiť maximálny detailnosťou farebných prechodov v temných scénach a žasnete nad dychberúcim životom obrazu v farbami prežiarených záberoch. Televízor Panasonic urobí z každého bežného programu neopakovateľný zážitok.

Neobmedzené možnosti


S televíziou Panasonic budete každý deň objavovať nové a nové možnosti interaktívnej zábavy . Stačí sa cez bezdrôtovú Wi-Fi pripojiť k internetu a začať vzdialene prehrávať filmy, hudbu či fotografie.

Vaše obľúbené webové stránky si prehliadnete z pohodlia vášho kresla a pripojíte sa tiež na obľúbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocou programu Skype sa nielen o svoje zážitky s novou televíziou Panasonic podelíte s ostatnými.

Fantázii sa medze nekladú


Prispôsobte si televíziu Panasonic podľa vášho gusta vďaka konceptu Môj Home Screen . Majte stále k dispozícii widgety a aplikácie používané najčastejšie. Zjednodušíte tým ovládanie televízie pre celú rodinu.

Smartphone ako ovládač


Namiesto klasického diaľkového ovládača používajte vaše smartphony či tablety. Presúvajte si súbory medzi nimi a televíziou bez zbytočných káblov, všetko bleskovou rýchlosťou as maximálnym pohodlím. Fantázii sa skrátka medze nekladú a televízia Panasonic vám maximálne vychádza v ústrety.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,1 cm Hotovo!
Výška
51,3 cm Hotovo!
Hĺbka
19,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Panasonic TX-L32BL6E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Panasonic TX-L32BL6E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Panasonic TX-L32BL6E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Panasonic TX-L32BL6E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Panasonic TX-L32BL6E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií