Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

32" Samsung UE32H5303

Zobraziť katalóg
32" Samsung UE32H5303
4,5 6 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 80cm, 1920x1080, 100Hz, DVB-T/C, 2x HDMI, 2x USB, 1x Scart, repro 2x 10W, WiFi, futbalový mód, energ. trieda A +
Kód:  WR444g25 Produktové číslo:  UE32H5303AWXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32H5303

Samsung série H5303 je zaujímavá Smart TV s podporou pokročilých algoritmov Wide Color Enhancer Plus, ktoré zlepšujú obrazovú kvalitu a oživujú všetky farebné detaily . Keď zbadáte bohato prekreslený, dynamický obraz v rozlíšení Full HD vaše obľúbené televízne programy a filmy vám doslova ožijú pred očami. Naplno si užijete obraz, a to ako vo filmoch, tak aj v hrách a pri športových podujatiach.

TV pre fanúšikov

Režim Futbal vylepší obraz a zvuk živých prenosov - sledujte každý zásah a gól, ako by ste sedeli na tribúnach a ešte lepšie. Akonáhle režim zapnete (a máte pripojený disk), zapne sa tiež automatické nahrávanie. Ak sa prudko zmení úroveň zvuku, televízor tento význačný okamih automaticky uloží , Aby ste sa na neho mohli neskôr znova pozrieť a zhodnotiť situáciu aj so svojimi priateľmi.

Zábava zo všetkých strán

Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, hudbu, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Zvyšok internetových služieb možno požívať skrze prehľadný webový prehliadač alebo pripojíte zdroje vysokého rozlíšenia cez HDMI. S funkciou ConnectShare Movie môžete prehrávať filmy, fotografie či hudbu z flashdiskov alebo prenosných pevných diskov.

Doplňujúce informácie:

Obrazové funkcie:
100Hz Clear Motion Rate
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 2x 10 W
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound/DTS Premium Sound 5.1
Automatické vyrovnanie hlasitosti

Funkcie:
ConnectShare (USB 2.0)
BD Wise Plus
Teletext (TTXT)
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Herný režim
Funkcia obraz v obraze
Režim Futbal
Kompatibilné príslušenstvo USB

Funkcia Smart TV:
Služba Smart Hub
Apps
Webový prehliadač

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi ready Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,83 cm Hotovo!
Výška
49,82 cm Hotovo!
Hĺbka
19,19 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44,49 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,33 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Samsung UE32H5303 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung UE32H5303. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32H5303. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32H5303. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung UE32H5303.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií