Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

32 "Sony Bravia KDL-32W706B

Zobraziť katalóg
32 "Sony Bravia KDL-32W706B
4,4 8 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 80cm, 1920x1080 (Full HD), DVB-T/T2/C/S/S2/CI +, 4x HDMI, 2xUSB, 1x MHL, 1xLAN, 1xPCMCIA, USB HDD nahrávanie, WiFi, energetická trieda A +
Kód:  WS732k2 Produktové číslo:  KDL32W706BSAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "Sony Bravia KDL-32W706B

Bravia radu W7 sa špecializuje na Full HD obraz nasýtený farbami, aby ste naplno užili Blu-ray filmy, televízne vysielanie alebo prezeranie rozličného internetového obsahu, ktorý čaká len na vašu zvedavosť. Rýchlosťou vylepšené prostredie dovolí s ľahkosťou prechádzať televízne kanály, odporúčaná videá, obsah vo vlastnej sieti alebo obsah internetu. Pozrite videá zo služby YouTube, serfuju sietí a navštevujte sociálne siete, ako by ste sedeli pri počítači. Rýchle spúšťanie televízora aj aplikácií budú prínosom pre okamžité vyhľadanie obľúbeného obsahu. Oproti modelu W705B sa líšia iba striebornou farbou.

Jedinečný obrazový procesor Sony analyzuje, čistí a zjemňuje obraz so skvelými výsledkami. Významne redukuje šum obrazu a ponúka skutočnú kvalitu Full HD. Za zmienku stojí aj svetelný senzor , Vďaka ktorému televízor automaticky zistí úroveň svetla v miestnosti a na základe toho optimalizuje jas obrazu na optimálnu hodnotu v daných podmienkach . Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov , Kedy dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živú prenesenie atmosféry štadióne do vašej obývačky. K tomu má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôznych zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.

Nezabudlo sa ani na pôsobivý zvuk, ktorý je nutným sprievodcom atmosférou filmov, hier i športu. Reproduktorová sústava s konštrukciou Bass Reflex zaisťuje perfektnú reprodukciu hlbokých tónov . Od konvenčných reproduktorov je pridanie basového prieduchu pre hlboké tóny, ktorý je akusticky zladený tak, aby spolu s basovým reproduktorom poskytoval optimálny výkon systému nízkej frekvencie. Technológie CLEARAUDIO + vyladí zvuk na obohacujúce zážitok , Ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou.

Televízor spĺňa certifikáciu DLNA , Takže sa ľahko stane prvkom vašej domácej siete, kde bude môcť byť v spojení s ďalšími kompatibilnými zariadeniami. Vy budete mať možnosť napr. z notebooku či NAS servera prenášať multimediálny obsah priamo na obrazovku . Prítomnosť USB rozhranie sa ďalej ponúka pre pripojenie mobilného dátového úložiska, z ktorého si prehráte prakticky akýkoľvek multimediálny obsah. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, kedy zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu .

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,9 cm Hotovo!
Výška
46,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32 "Sony Bravia KDL-32W706B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sony Bravia KDL-32W706B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Sony Bravia KDL-32W706B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Sony Bravia KDL-32W706B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Sony Bravia KDL-32W706B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií