Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS

Zobraziť katalóg
32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS
4,0 4 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81cm, 100Hz, 1366x768, DVB-T/C MPEG4 tuner, webový prehliadač, DLNA, Facebook, 3x HDMI, SCART, VGA, PC audio in, AV in, PVR - nahrávanie na USB/externý HDD, 2x6W, výstup na slúchadlá, energ. trieda A
Kód:  TF001n Produktové číslo:  T32TX189DLBPOS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS

Dobre vybavená a zároveň cenovo dostupná SMART televízia TELEFUNKEN T32TX189LBPS s uhlopriečkou 81 cm as HD Ready rozlíšením na frekvencii 100 Hz osloví predovšetkým menej náročných divákov. Ideálne bude ako druhá televízia v byte, umiestnená napríklad v spálni alebo kuchyni. LED podsvietenie dodáva obrazu sýte odtiene farieb a jemné detaily a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. So svojím SLIM rámčekom a moderným dizajnom sa televízia hodí do každého interiéru.

DVB-T/C tuner sa postará o príjem digitálneho pozemného a káblového televízneho vysielania, dopĺňa ich aj klasický analógový tuner. Funkcia EPG prijíma spolu s obrazovým signálom aj televízny program, ktorý si môžete prezrieť priamo v televízii. Zvládne nahrávať relácie na USB disk , Takže už neprídete o žiadny diel svojho obľúbeného seriálu, ak práve nebudete doma v čase jeho vysielania. Okrem USB portu ponúka televízia 3x HDMI , SCART a VGA (D-Sub) konektory, PC audio a AV vstup a tiež výstup na slúchadlá. Zaradenie do kategórie SMART TV znamená, že môžete televízor pripojiť k internetu (LAN) a používať webový prehliadač s internetovými službami aj streamovanie protokolom DLNA .
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" TELEFUNKEN T32TX189DLBPOS.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií