Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL

Zobraziť katalóg
39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL
Televízor SMART LED, uhlopriečka 99 cm, 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, HbbTV, webový prehliadač, aplikácie, Skype, WiFi ready, 2xHDMI, USB, SCART, VGA, USB nahrávanie, hotelový mód, energ. trieda A
Kód:  WHY233a1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL Predaj skončil

39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL

Smart inteligentný televízor s otvoreným internetom a veľkou uhlopriečkou 99 cm s rozlíšením FULL HD vám prináša mnosžtvo zábavy hlavne vďaka prémiovým predinštalovaným aplikáciám. Prečítajte si zaujímavú recenziu na odbornom webe Digizone.cz, kde bol televízor veľmi kladne hodnotený.

 gogen tv
 gogen tv

Za spomenutie určite stojí aj HbbTV. Vďaka tejto technológii máte sprístupnený celý archív Českej televízie. Česká televízia rozšírila svoju ponuku HbbTV vysielania. V ponuke hybridného televízora nájdu užívatelia hneď dve nové aplikácie, a to aplikáciu detských archívnych relácií iVysílání:D a kvízovú aplikáciu ÁbécéDéčko. Aplikácia iVysílání! :D je štruktúrovaná podobne ako existujúca úspešná aplikácia "iVysílání" - rozsiahly Videoarchív relácií ČT. Vďaka tejto aplikácii tak ponúka najmenším divákom komfortný prístup ku všetkým detským reláciám, ktoré sú k dispozícii v stále rastúcom videoarchíve ČT.

 Hyu tv

Pre maximálne pohodlie v ovládaní Smart TV GoGEN/Hyundai máme pripravenú aplikáciu pre vaše inteligentné telefóny a tablety: GoGEN Smart Center.

Aplikácia ponúka praktický prehľad aktuálne vysielaných programov na vašich obľúbených televíznych kanáloch s množstvom detailných informácií, ďalej tu nájdete plnohodnotný diaľkový ovládač a pre špičkový komfort vie aplikácia reagovať na hlasové pokyny v českom jazyku. Alebo môže byť dotykovou plochou na pohodlné ovládanie kurzora internetového prehliadača. A ľahko tiež môžete obsah tabletu - fotky, hudbu a videá prezentovať na televíznej obrazovke vďaka funkcii MediaShare, s rovnakou jednoduchosťou môžete preniesť aktuálne vysielanie na displej vášho tabletu vďaka funkcii Follow. Dostupná pre tablety aj inteligentné telefóny s Androidom a iOS (Smart TV aj tablet/inteligentný telefón musia byť pripojené v spoločnej WiFi sieti).

 Hyu tv

 gogen tv

S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Voľne surfujte na internete vo Smart televízore rovnako ako na počítači. Ponúka vám množstvo prémiových internetových aplikácií ako sú Topfun, YouTube, Skype, RedBull TV, Facebook, Twitter, CineTrailer, PlayJam a mnoho ďalších.

 gogen tv

Vďaka aplikácii Hyundai smart remote môžete využiť svoj smartfón alebo tablet, ako diaľkový ovládač k tomuto televízoru.

Doprajte si tiež sledovanie rýchlych scén v akčných filmoch s neobyčajne ostrým obrazom. Funkcia CMP zaručuje vynikajúcu ostrosť, jasný a živý obraz pri rýchlo sa pohybujúcom obraze.

 gogen tv

HbbTV

podpora

WiFi

ready

2x6W

reproduktory

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Šírka
89,5 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
89,5 cm Hotovo!
Výška
60 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
53 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 39" Hyundai DLF 39285 SMART + tablet Gogen TA 7500 DUAL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií