Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

39 "LG 39LB580V

Zobraziť katalóg
39 "LG 39LB580V
4,8 5 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 99cm, MCI 100, FullHD 1920x1080, DVB-S2/T2/C, 3x HDMI, 3x USB, CI, SCART, MHL, LAN, HbbTV, WiFi, Miracast/Widia, webový prehliadač, energ. trieda A
Kód:  WK610l5 Produktové číslo:  39LB580V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

39 "LG 39LB580V

Rad LB580V nadchne Full HD obrazom s farebnosťou ako v reálnom svete ak tomu pridáva Smart funkcie dostupné cez WiFi , Aby ste s ňou nikdy nezažili dlhé nudné chvíle. Lákavým základom je matrica IPS obľúbená za svoju schopnosť generovať farby v presnej zhode s originálnym obrazom a minimalizáciou skreslenie farieb pri pohľade z akéhokoľvek uhla. V kombinácii s najvyspelejším obrazovým procesorom Triple XD Engine as obrazovým systémom MCI 100 dokáže sprostredkovať ostrý a plynulý obraz bez postihnutia akýmkoľvek rozmazania. Oproti modelu LB570 má iba naviac zabudované WiFi pripojenie a iný typ stojanu.

Zaujímavosťou je aj Picture Wizard III , Vďaka ktorému sa vy sami stanete odborníkmi na nastavenie obrazovej kvality. Picture Wizard totiž umožňuje ľahko regulovať kvalitu obrazu tak, že sa budete riadiť sprievodcom zostaveným vizuálnymi špecialistami. Opomenutá nezostala ani zvuková stránka. Virtual Surround Plus verne imituje priestorový zvuk a pridáva efekt, pri ktorom má poslucháč pocit, že sa zvuk šíri zo stropu priamo nad ním. Výsledkom je realistickejší zážitok z počúvania 3D zvuku. Inteligentné nastavenie zvuku sľubuje Smart Sound Mode, kedy automaticky vyberie najvhodnejšie parametre na základe sledovaného obsahu. Clear Voice II zlepší počuteľnosť hovorov - Už vám neunikne ani slovo.

Oddávajte sa nekonečnému prívalu zábavy! S integrovaným LAN rozhraním alebo WiFi pre vás nebude žiadnym problémom spojenie televízora s internetom a domácou sieťou. So službou LG Cloud môžete na šikovnom televízore prehrávať obsah odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Funkcie LG Smart Share, Miracast a WiDi umožňuje neuveriteľne jednoduché a užívateľsky príjemné zdieľanie obrazovky medzi televízorom a iným chytrým zariadením . Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek, do domácej siete pripojených zariadení.

Na priestrannej obrazovke vyniknú nielen televízne programy a filmy, ale aj fotky a nahrávky z dovolenky alebo oslavy, prehrávanej z externého zariadenia. Full HD rozlíšenie je jediná možná cesta, ako naplno využiť potenciál moderných Blu-ray prehrávačov a herných konzol . Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje dvojicu rozhranie HDMI. Príjemným rozšírením je potom port USB pre prehrávanie obsahu z flashdisky či prenosných pevných diskov . Ukáže fotky, prehrá video aj hudbu. Poradí si aj s HD DivX videom , Teda až do rozlíšenia 1080p.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
88,5 cm Hotovo!
Výška
56,7 cm Hotovo!
Hĺbka
2,18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
52,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 39 "LG 39LB580V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 39" LG 39LB580V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 39 "LG 39LB580V.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií