Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná

Zobraziť katalóg
39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná
4,8 20 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 99 cm, 100Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, môj Home screen, webový prehliadač, vstavaná Wi-Fi, HbbTV, 3x HDMI, SCART, USB, LAN, štíhly rámik 9,1 mm, energ. trieda A +
Kód:  WX250d3 Produktové číslo:  TX-L39E6E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná

Moderné LED televízory so špičkovým panelom v rozlíšení Full HD pre delikátne obraz. Prinesie úplne vierohodné farebné podanie bez blednutiu aj pri pohľade z uhla a navyše televízor využíva vlastnú unikátnu techniku \u200b\u200banalýzy obrazu, ktorá je veľmi rýchla a prináša plynulý obraz všetkých okolností. Môžete si tak byť istí perfektným zobrazením pri sledovaní tých najdynamickejších scén vo filmoch i športových prenosoch. Optimálne zobrazenie za každých podmienok prinesie svetelný senzor , Ktorý automaticky upravuje podsvietenie pre perfektne vyvážený obraz. Zabraňuje nežiaduce očné únave aj vysokým účtom za elektrickú energiu.

Televízor má funkcie SMART TV, takže sa ponúka aj pre sieťové funkcie. Získate prístup na internetové stránky a prístup k niekoľkým online službám skrze HbbTV . Dokonca podporuje aj komunikácia cez Skype ! Vďaka DLNA funkciu je k dispozícii aj prehrávanie rovno z PC. S funkciou Swipe and Share jednoducho prehráte obsah z chytrého telefónu alebo tabletu. Televízia podporuje funkciu USB prehrávača a umožní prehrávať naozaj širokú škálu formátov. Získate tak nielen kvalitnú televíziu, ale aj multimediálny prehrávač s vysokou kvalitou obrazu. Pre príjem televízneho signálu slúži dvojica HD tunerov DVB-T a DVB-C. Konektivitu zaisťuje hneď trojica HDMI , USB port, LAN konektor, digitálny optický výstup, komponentný vstup aj nevyhnutný SCART.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
87,9 cm Hotovo!
Výška
57,3 cm Hotovo!
Hĺbka
21,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
51,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 39" Panasonic TX-L39E6E stříbrná.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií