AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

40" Gogen TVL 40127 DLCRR

Zobraziť katalóg
40" Gogen TVL 40127 DLCRR
Televízor LED, uhlopriečka 102 cm, 100Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, USB, SCART, D-Sub, AV, USB nahrávanie, Timeshift, energ. trieda A
Kód:  WG9540b Produktové číslo:  GOGTVL40127DLCRR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVL 40127 DLCRR

Televízor Gogen má 40 "obrazovku, na ktorej môžete sledovať vaše obľúbené filmy, šport alebo fantasticky farebne ladené dokumentárne filmy - to všetko v kvalite rozlíšenia Full HD. Obrazovka využíva LED technológiu podsvietenia, vďaka čomu zobrazuje živé farby, má vysoký kontrast, skvelé pozorovacie uhly , A to všetko pri veľmi nízkej spotrebe. Používatelia preferujúci vzdušnosť priestoru iste poteší uchytenie pomocou držiaka VESA.

Príjem TV relácií bude zaistený priamo televízorom vďaka vstavanému tuneru HD DVB-T a DVB-C. Nie ste doma a nechcete prísť o obľúbený program? Potom si ho nahrajte na USB externý harddisk alebo na USB flashdisk. Môžete k tomu využiť buď ponuku EPG alebo nahrávať ihneď tlačidlom Record. Rovnako tak si možno prehrávať na televíziu už uložené videá, hudbu aj fotografie. Funkcie TIME SHIFT dovoľuje sledovanie programov s časový posunom , Teda aj možnosť pretočenie späť a sledovanie z vybraného miesta aj počas nahrávania.

Dostačujúce sú aj možnosťou pripojenia ďalších prístrojov. Pomocou dvoch vstupov HDMI možno ľahko pripojiť zdroje vysokého rozlíšenia, ako napríklad Blu-ray prehrávače alebo hernú konzolu. Analógové signály možno priviesť cez kompozitný vstup alebo SCART. O zvuk sa starajú vstavané stereo reproduktory alebo možno zvuk priviesť cez receiver do zostavy reproduktorov domáceho kina.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93 cm Hotovo!
Výška
60,5 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Gogen TVL 40127 DLCRR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Gogen TVL 40127 DLCRR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "Gogen TVL 40127 DLCRR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Gogen TVL 40127 DLCRR.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií