AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

40" Philips 40PFL3208H

Zobraziť katalóg
40" Philips 40PFL3208H
4,6 5 hodnotení
Televízor SMART LED, 100Hz, 16:9, Digital Crystal Clear, uhlopriečka 101cm, 350 cd/m2, FullHD 1920x1080p, HD DVB-T/C, 2x HDMI, 2x USB (nahrávanie, timeshift), VGA, LAN, WiFi ready (pomocou USB modulu PTA-128), DLNA, SCART, HbbTV, energ. trieda A
Kód:  WC365g3 Produktové číslo:  40PFL3208H/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Philips 40PFL3208H

S LED televízorom Philips 40PFL3208H si vychutnáte jedinečnú ostrosť pohybu pre čistý a žiarivý obraz pri sledovaní vašich obľúbených akčných filmov či športových prenosov. Nákup tohto televízora nezaťaží váš rozpočet a navyše získate prístroj s množstvom skvelých funkcií. Crystal Clear je balík inovácií obrazu, ktorý digitálne prispôsobuje a nastavujú kvalitu na optimálnu kontrast, farbu a úroveň ostrosti. Výsledkom je mimoriadne čistý obraz z akéhokoľvek zdroja. Vďaka nadštandardnej obnovovaciu frekvenciu a jedinečnému spracovanie obrazu vytvára mimoriadnu ostrosť aj pri rýchlych pohyboch.

Pre sledovanie vysielania vo vysokom rozlíšení vám poslúži hneď dva integrované televízne tunery . Nechýba ani slot pre karty CI +, ktoré umožňujú dekódovať prenosy rôznych operátorov. Televízor poskytuje mimoriadne čistý obraz z akéhokoľvek zdroja. Jeho prednosťou je prítomnosť hneď dvoch HDMI rozhranie. Nemožno zabudnúť na porty USB , Ktoré vám poslúži pre prehrávanie rôznych multimédií v špičkovej kvalite alebo pre osadenie WiFi modulu.

Táto televízia sa môže pochváliť prídomkom "Smart" , Čím sa pred vami otvára celý svet online zábavy a multimédií . Prostredníctvom služby Skype môžete ľahko vykonávať hovory aj videohovory priamo na televízore. Svoje uplatnenie si nájde aj aplikácie MyRemote , Vďaka ktorej môžete ovládať televízor pomocou tabletu alebo telefónu. Zdieľajte snímky, hudbu, videá a filmy prostredníctvom pripojenia cez protokol DLNA pomocou inteligentného telefónu, tabletu alebo počítača a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke.

Doplňujúce informácie:

Ozvučenie:
Funkcia: automatická úprava hlasitosti, Clear Sound, Incredible Surround

Formáty prehrávania:
Videa: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Hudby: MP3, AAC, WMA
Obrazu: JPEG

Smart TV:
Aplikácia SmartTV: Funkcia Catch-Up TV, Netflix, Online aplikácie, prihlásený videopožičovne, Otvorený internetový prehliadač, YouTube

Múdra interakcie:
Interakcie s užívateľom
Pozastavenie televízneho vysielania
Možnosť aktualizácie firmvéru
Nastavenie formátu obrazovky
Indikácia úrovne signálu
Aplikácia My Remote
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93,1 cm Hotovo!
Výška
60,2 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Philips 40PFL3208H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Philips 40PFL3208H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Philips 40PFL3208H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Philips 40PFL3208H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Philips 40PFL3208H.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií