Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Samsung UE40F6340

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40F6340
5 2 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 102 cm, 16:9, 1920x1080, 200Hz, DVB-T/C/S2, 4x HDMI, SCART, 3xUSB (nahrávanie, timeshift), LAN, WiFi, 2x 3D okuliare, HbbTV, energ.třída A
Kód:  WR330b30 Produktové číslo:  UE40F6340SSXZH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40F6340

LED televízor Samsung UE40F6340 s uhlopriečkou 40" predstavuje veľkolepý vstup do sveta domácej zábavy. Obrazovka s Full HD rozlíšením je podsvietená LED technológiou, ktorá sa v nemalej miere podieľa na obrazovej kvalite aj rozmeroch a elegantnom vzhľade televizora. Technologia 200 Clear Motion Rate od spoločnosti Samsung vytvára ostrý pohybujúci sa obraz vďaka kombinácii troch faktorov: čipovej sade, panelu televízora a podsvieteniu. O kvalitný zvuk sa postará dvojica stereo reproduktorov s celkovým výkonom 20 W, ktoré dokážu ešte viac podporiť atmosféru a zážitok nielen zo sledovania veľkofilmov. O príjem pozemného, káblového aj satelitného televízneho vysielania sa stará DVB-T/C/S2 tuner.


Služba Smart TV, prostredníctvom ktorej môžete televízor obohatiť o široké množstvo aplikácií, pohodlne prezerať svoje fotografie a videozáznamy, surfovať internetom cez webový prehliadač alebo sa pripojiť na sociálne siete, premení vašu obývačku na všestranné multimediálne centrum. Postará sa o prepojenie s vašimi priateľmi na sociálnych sieťach a vy budete môcť sledovať ich obľúbené videoklipy alebo prezerať fotogalérie. Môžete dokonca pristupovať k obsahu všetkých kompatibilných zariadení, ako je telefón, tablet, počítač alebo fotoaparát. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí televízora, vrátane počítačov. Dvojjadrový procesor sa postará o svižný chod všetkých funkcií televízora za každej situácie.

Doplňujúce informácie:

Obrazové vlastnosti:
200Hz Clear Motion Rate
Obrazový systém: 3D HyperReal Engine
Dynamický kontrastný pomer: Mega Contrast
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim
Podpora prirodzeného režimu

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 20 W (2x 10 W)
3D zvuk
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1

Funkcie:
3D prevodník
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Samsung 3D
Vstavané WiFi (WiFi Direct)
Časový posun
Teletext (TTXT)
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Herný režim
Funkcia obrazu v obraze
Rozšírený športový režim
BD Wise Plus
Kompatibilné príslušenstvo Bluetooth/USB

Funkcia Smart TV 2.0:
Služba Smart Hub
Samsung SMART View
Aplikácie
Sociálne siete
Fotografie, videá a hudba
Služba Fitness
Služba Kids
Samsung SMART View

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
94 cm Hotovo!
Výška
62 cm Hotovo!
Hĺbka
49,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
26,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40F6340 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40F6340. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6340. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6340. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40F6340.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií