Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

42" LG 42LA620S

Zobraziť katalóg
42" LG 42LA620S
4,8 34 hodnotení
Televízor Cinema 3D SMART LED, uhlopriečka 107cm, MCI 200, Full HD1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 tuner, HbbTV, konverzia 2D »3D, 3x HDMI, 3x USB, scart, DLNA, zabudované WiFi, Widia, MHL, 2x10W, 4x 3D okuliare v balení, energ. trieda A +
Kód:  WK305h Produktové číslo:  42LA620S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" LG 42LA620S

Tento televízor je ohľaduplný k vašim očiam, pretože z obrazu odstraňuje nepríjemné blikanie spôsobené konvenčnými 3D okuliarmi, a vy si tak môžete užívať dlhé filmové večery bez únavy a bolesti očí. Užívateľsky prívetivé prostredie vám umožní nastaviť hĺbku 3D efektu a vy si sami môžete zvoliť, či dáte prednosť väčšiemu komfortu alebo väčšiemu zážitku pri sledovaní 3D obsahu. Pokojne sa vám môže stať, že pri sledovaní futbalového zápasu vyletí lopta priamo do vašej obývačky, pretože špeciálne funkcie pre konverziu obrazu vylepšia akékoľvek vysielanie o tretí rozmer.

Užívajte si filmy vo vašej LG TV vo vysokom rozlíšení. Veľmi často dochádza k tomu, že obsah pochádzajúci zo siete alebo z externých zariadení vyzerá v televízii zle kvôli nízkemu rozlíšeniu súborov. LG ponúka riešenie pomocou funkcie Resolution Upscaler (Zlepšovač rozlíšenia), ktoré zlepšuje rozlíšenie pôvodného obsahu, ktorý potom vyzerá dobre aj na veľkej obrazovke. Technológia Intel WiDi (Wireless Display), resp. bezdrôtový prenos obrazu, umožňuje ľahké a rýchle prepojenie televízorov a laptopov bez nutnosti káblov alebo internetového pripojenia.

LG CINEMA 3D


Zabudnite na ťažké a nepohodlné okuliare. S novými LG CINEMA 3D pre vás bude sledovanie trojrozmerných filmov doslova pôžitok. Vďaka svojej malé váhe sa príjemne nosia a navyše stoja neporovnateľne menej ako 3D okuliare konkurencie. Pre užívateľov s dioptrickými okuliarmi pripravilo LG špeciálnu klipsu, takže sa nemusia obávať, že by si 3D zážitok nemohli vychutnať naplno.

Smart Share


Obsah vašich digitálnych zariadení - digitálnych fotoaparátov, mobilných telefónov, tabletov, počítačov či notebookov, môžete jednoducho zdieľať priamo na vašej TV. Toto zdieľanie môže prebiehať drôtovo alebo cez integrovanú Wi-Fi prostredníctvom funkcie Smart Share. Vďaka tejto funkcii nemusíte nič vypaľovať, ale obsah zdieľate priamo z digitálnych zariadení.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
Telly Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,4 cm Hotovo!
Výška
63,1 cm Hotovo!
Hĺbka
29,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
57,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" LG 42LA620S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" LG 42LA620S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" LG 42LA620S.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií