Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

42" Philips 42PFK7179

Zobraziť katalóg
42" Philips 42PFK7179
3,5 2 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, 800Hz, Ambilight, uhlopriečka 107cm, FullHD 1920x1080, DVB-T/C/S/S2, MPEG4, 4x HDMI, CI +, DVI, SCART, 2x USB, WiFi, HbbTV, Dual Core, energ. trieda A +
Kód:  WC365l6 Produktové číslo:  42PFK7179/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" Philips 42PFK7179

Televízia skrývajúce v ultratenké siluete všetky osvedčené a žiaduce funkcie pre najvyššiu dimenziu zábavy. Či už ste vyznávačom online zábavy či špičkových HD videí v 3D, potom je práve pre vás modelový rad PFK7179. Extra úzky , Precízne vytvorený predný rámik z lešteného hliníka lemuje 3D Full HD obrazovku vylepšenou technológiou Pixel Precise HD a Perfect Motion Rate na frekvencii 800 Hz , Ktorý boli vyvinutá pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu s kontrastom naplnenými detailmi. Vďaka tomu vás naplno vtiahne do fantastického sveta 3D, ktorý si vychutnáte vo všetkých scénach.

K bohatému multimediálnemu obsahu služby Smart TV sa jednoducho dostanete pomocou vstavaného WiFi modulu, s ktorým sa pripojíte ik vašej domácej sieti. Môžete tak streamovať filmy , Videá, hry a ďalší obsah priamo do vášho televízora. So službou Skype v televízore uskutočníte hlasové hovory a videohovory z obývacej izby tvárou v tvár. Surfujte po internete, sledujte televíziu a volajte cez Skype zároveň! Môžete preniesť takisto fotky, videá a hudbu z chytrého zariadení na veľkú obrazovku. Funkcie WiFi Miracast zrkadlí displej vašich mobilných zariadení a zobrazí ho na veľkej obrazovke.

Milovníkov televízneho vysielania poteší Tunerová výbava čítajúci kompletné výber všetkých používaných typov. K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Vyznávači hranie na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja ocenia hneď 4 HDMI , Ale aj prítomný je aj komponentný vstup, SCART a dvojica USB pre pamäťové médiá. Televízor možno ovládať aplikáciou MyRemote cez chytré telefóny či tablety. Špecialitou modelu je diaľkový ovládač s klávesnicou a ukazovateľom pre ľahšie ovládanie.

Váš divácky zážitok rozšíri za hranicu televízora technológie Ambilight 2 . Táto patentovaná technológia opticky zväčšuje obrazovku premietaním svetla z dvoch strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšie plochy , Ktorá sa príjemne rozpíja do priestoru. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

Pasívne polarizované 3D okuliare potom zaručujú dlhé hodiny sledovania 3D, vďaka obrazu bez blikania. Môžete prevádzať akýkoľvek 2D obsah do živého a dokonalého 3D. Kompatibilné 3D okuliare sú ľahké, štýlové a nevyžadujú batérie. Vďaka 3D okuliarom a vymoženosti 3D Max vám televízor umožní úžasný zážitok - môžete hrať vo dvoch na celej obrazovke ! Jednoduchým stlačením tlačidla vám technológie 3D Max dovolí užiť si spoločné hranie na celej obrazovke, ktorú uvidíte len vy, a spoluhráč bude mať vlastné.

Doplňujúce informácie:

Obrazové technológie:
Pixel Precise HD
800Hz Perfect Motion Rate
Micro Dimming Pro
Digital Natural Motion

3D technológia:
Herný zážitok v celoobrazovkovom režime pre dvoch hráčov
Nastavenie hĺbky 3D
Prevod 2D na 3D
Automatická detekcia 3D

Ambilight:
Verzia Ambilight: 2-stranný
Funkcia Ambilight: Auto Ambilight, Stála farba duálneho zobrazenia, Dynamický, priradený k svetelnému senzoru, Režim Lounge, západ slnka, Funkcia prispôsobenia farbe stien, 3D

Zvuk:
Zvukové funkcie: Smart Stereo, Ambi wOOx, Prirodzený zvuk
Vylepšenie zvuku: Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Automatická úprava hlasitosti, Zvýraznenie basov, Smart Sound

Formáty prehrávania:
Video kontajnery: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Titulky:. AAS,. SMI,. SRT,. SSA,. SUB,. TXT
Hudba: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2, WMA (v2 až v9.2)
Obraz: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

Aplikácia Smart TV:
Funkcia Catch-up TV
Netflix
Spotify
Online aplikácie
Online videopožičovne
Otvorený internetový prehliadač
YouTube
Služba Social TV (Facebook, Skype, Twitter)

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Simply Share
Televízne sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, USB prehliadač médií)
Cloud TV a Cloud Explorer
Multiroom Client a Server
Diaľkový ovládač Smart text
Certifikácia Wi-Fi Miracast Certified

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
94,9 cm Hotovo!
Výška
61,4 cm Hotovo!
Hĺbka
23,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,58 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" Philips 42PFK7179 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Philips 42PFK7179. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42 "Philips 42PFK7179. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42 "Philips 42PFK7179. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42" Philips 42PFK7179.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií