AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

47" GRUNDIG 47 VLE9481

Zobraziť katalóg
47" GRUNDIG 47 VLE9481
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 120cm, Full HD 1920x1080, 600Hz, HD DVB-S2/T/C, 4x HDMI, CI +, Scart, 2x USB nahrávanie, DLNA, WiFi, HBB TV, energ. trieda A +
Kód:  WG840f3 Produktové číslo:  47 VLE9481 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

47" GRUNDIG 47 VLE9481

Vrcholový model GRUNDIG dáva k plnej spokojnosti celú zbierku tunerov, rozhranie a SMART vychytávok - všetko podávané s vysokorýchlostným spracovaním 3D Full HD obrazu . Technológia MPI (Motion Picture Improvement) s aktívnym obvodom zaručuje hladký a plynulý pohyb obrazu. S touto TV aranžé filmové trháky v najvyššej kvalite Blu-ray, zažijete herné radosť alebo si pustíte vysielania vo vysokom rozlíšení. Keď práve nebude mať chuť ani to, nájdete si vlastnú zábavu v šírom internetovom svete. Jeho prechádzania vám uľahčí ovládanie cez smartphone alebo tablet .

Televízor len stačí začleniť do domácej siete LAN konektorom alebo integrovaným WiFi modulom. Čaká na vás webový prehliadač aj Appstore pre dodatočné sťahovanie aplikácií, ktoré rozšíria televízor o ďalšie funkcie . Po doplnení kamerou podporuje aj Skype hovory. Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne streamovanie videí, hudby a fotografií z vášho počítača, smartfónu, NAS stanice či iného kompatibilného zariadenia priamo na obrazovku televízie.

V tele televízora je integrovaná čítačka kódovacích kariet CI + a HD tuner pre DVB-T, DVB-C a DVB-S2 , Takže si užijete nespočet TV programov bez nutnosti dokupovať samostatné prijímača . Svoje uplatnenie určite nájdu aj užitočné USB porty pre pripojenie dátového úložiska . Prehrá širokú škálu formátov alebo si možno na disk nahrávať televízne programy pre neskoršie pozretie. Pre pripojenie zdrojov vysokého rozlíšenia má štvoricu HDMI vstupov.

Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
. M4a,. Aac,. Jpg,. Jpe,. bmp,. png,. mov, divx,. mpg,. mpe,, vob,. dát,. trp,. ts,. avi,. mp4,. mkv,. div
Titulky: SRT, SSA, ASS, SMI, Video SUB

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
106,5 cm Hotovo!
Výška
68,7 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
62 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 47" GRUNDIG 47 VLE9481 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 47" GRUNDIG 47 VLE9481. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 47 "GRUNDIG 47 VLE9481. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 47 "GRUNDIG 47 VLE9481. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 47" GRUNDIG 47 VLE9481.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií