PET AD homeoffice

50" Samsung UE50HU6900

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50HU6900
4,6 5 hodnotení
Televízor SMART LED, UHD 3840x2160, uhlopriečka 125cm, 200Hz, DVB-T/C/S2, 4x HDMI, 1x Scart, 3x USB, 1x CI, WiFi, repro 2x 10W, UHD evolution kit ready, futbalový mód, energ. trieda A
Kód:  WR456i2 Produktové číslo:  UE50HU6900UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50HU6900

HU6900 je rad pre všetkých, ktorí si chcú dopriať najostrejšie rozlíšenie Ultra HD aj najnovšie Smart vlastnosti roku 2014, ale nechcú zbytočne platiť za nadbytočné prvky, ktorý by nevyužili. Ultra HD panel dodá bezkonkurenčnú kvalitu obrazu, ktorá vás doslova pripúta. Vďaka UHD upscaling technológii si vaše oči vychutnajú tú najlepšiu kvalitu bez ohľadu na zdroj pôvodu. Táto patentovaná technológia prevádza zdrojový obraz v rozlíšení Full HD, HD aj rozlíšení nižším na obraz zodpovedajúci takmer UHD. Deje sa to prostredníctvom dômyselného štvorstupňového procesu - analýzy signálu, redukcie šumu, analýzy detailov a nakoniec zvýšenia rozlíšenia.

Oproti vyššiemu radu HU7500 má však lákavejšie cenu, za ktorou sa skrývajú drobné ústupky. Napríklad má "len" 200 Hz Clear Motion Rate a slabší, ale stále dostatočné 20W reproduktory bez subwoofera. 200Hz Clear Motion Rate zariadi ostrý obraz bez rozdvojenia hrán aj pri akčných filmoch a športových prenosoch. Vylepšená technológia stmievania UHD obrazovky ďalej dopomáha optimalizovať obraz hlbšou čiernu a lepším kontrastom. Veľkú TV plochu možno efektívne rozdeliť na 2 alebo 4 časti, a na každej časti možno robiť inú činnosť. Zažite ten pocit, kedy máte v jednom televízore až štyri obrazovky.

Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Napríklad taká aplikácia Smart View 2.0 prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, čím sa dá cez televízor pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení možno jednoducho zrkadliť. Užite si široký výber filmov, prístup k obľúbeným aplikáciám a vymieňajte názory s vašimi priateľmi a po dokúpení kamier im rovno zavolajte cez Skype.

Novinkou tejto generácie je pokrokový systém hlasovej a pohybovej interakcie (s voliteľnou kamerou). Teraz dokážete ovládať televízor nielen jednoslovným príkazmi, ale rovno mu nadiktujete napríklad názov filmu, ktorý práve hľadáte. Pomocou hlasu možno vyhľadávať informácie o počasí, športové výsledky a otvárať rôzne aplikácie, ako je napríklad YouTube. Keď chcete navštíviť webovú stránku, jednoducho povedzte jej webovú adresu. Zdokonalené bolo aj ovládanie pohybom, kedy rozpozná každý prst. Vďaka tomu je možné jediným prstom prepínať kanály, meniť hlasitosť, posúvať webové stránky a podobne. Komfort ovládania podporí aj ovládač, s ktorým stačí len ukazovať po televízore, a tým ovláda kurzor.

Rozhraniu televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Štandardom je potom súprava troch USB 2.0 portov slúžiacich na pripojenie mobilných dátových úložísk, na ktoré si budete môcť nahrávať sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift. UHD Evolution Kit znamená, že si môžete vychutnať technologické novinky na vašom televízore, bez toho aby ste ho museli meniť za iný. Budete mať najlepšiu kvalitu obrazu dnes, ale aj s príchodom nových štandardov UHD. Ľahko nainštalovateľná súprava aktualizuje hlavné súčasti televízora, čím vám zaistí špičkový zážitok zo zábavy, bez toho aby ste si museli kupovať nový.

Doplňujúce informácie:

Obrazové funkcie:
200Hz Clear Motion Rate
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 20 W (2 × 10W repro)
3D zvuk
DTS Studio sound, DTS Premium Audio 5.1

Funkcie:
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Vstavané WiFi (WiFi Direct)
Podpora technológie Smart Evolution
Časový posun
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Herný režim
Funkcia obrazu na obraz
Rozšírený režim Futbal
BD Wise Plus
Kompatibilné príslušenstvo Bluetooth/USB

Funkcia Smart Interaction:
Bez kamery (nutné dokúpiť)
Rozpoznávanie tvárí
Ovládanie pohybom
Ovládanie hlasom
Hlasová interakcia
(Ovládanie pohybom pri dokúpení kamery)

Funkcia Smart TV 2.0: 
Služba Smart Hub
Samsung SMART View
Multimedia
Apps
Fitness
Multi-Screen (Dual/Quad Screen) Štyri obrazovky
Skype
Webový prehliadač

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, WiFi ready Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,79 cm Hotovo!
Výška
70,29 cm Hotovo!
Hĺbka
27,51 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
61,84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,09 cm Hotovo!
Hmotnosť
17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50HU6900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50HU6900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "Samsung UE50HU6900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50HU6900.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií