Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

42" Sharp LC-42LE756

Zobraziť katalóg
42" Sharp LC-42LE756
Televízor 3D SMART LED, 106cm, FullHD 1920x1080, 300Hz, DVB-T/C MPEG4 tuner, 4x HDMI, 2x SCART, VGA, 2x USB (nahrávanie, Timeshift), CI +, DLNA, AQUOS NET +, Miracast, WiFi, HbbTV, 2x 8W , 4x 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WSA308e2 Produktové číslo:  LC42LE756EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" Sharp LC-42LE756

Vždy ostrý obraz

Zoznámte sa s novou 3D Smart televízorov, ktoré sú vlastné moderné technológie aj tenký dizajn. Získa si vás 106cm panelom s rozlíšením Full HD, všetko teda zobrazuje detailne a ostro vo verných farbách. Keď k tomu pridáme technológiu 3D vrátane štyroch párov 3D okuliarov a 300Hz Action Motion pre hladký a plynulý obraz, máte pred sebou perfektný televíziu pre sledovanie akčných filmov či športových prenosov. Televízia dostala do vienka moderné a veľmi atraktívny dizajn. Ešte, než ju prvýkrát zapnete, všimnite si ich tenkých a čistých línií, ktoré ozdobia aj moderné obývacia izba.

  • 106cm obrazovka 3D (vrátane štyroch párov 3D okuliarov)
  • Panel Full HD (1920 × 1080)
  • Active motion 300 Hz
  • Vstavaná Wi-Fi s DLNA
  • Múdra TV platforma AQUOS NET +
  • Miracast
  • Nahrávanie na USB
  • Timeshift +

Ovládanie gestami

Technológia Aquos NET + vás prenesie do sveta plného aplikácií priamo prostredníctvom vášho televízora. Ovládnite svoju televíziu pomocou gest na displeji svojho chytrého telefónu alebo tabletu, s aplikáciou Sharp Smart Remote to bude ľahké a zábavné. Televízia je vybavená tunery DVB-T a DVB-C, aby ste mali všetky vaše obľúbené programy na dosah ruky. Všetky sú doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. S funkciou Timeshift + navyše nezmeškáte žiadny obľúbený program, všetko si môžete pustiť spätne. Kvalitné zvukové podanie má na starosti dvojica reproduktorov s výkonom 16 W.

Pustite si čokoľvek

Začleňte si televízor do domácej siete vďaka bezdrôtovému pripojeniu pomocou Wi-Fi . Streamujte hudbu, videá či si pustite prezentáciu fotiek z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Aj to, čo si prehrávate na vašom smartphonu, môžete teraz zároveň vidieť aj na veľkej obrazovke, a to vďaka systému Miracast. Pripojte USB kľúč alebo pevný disk a sledujte všetko, čo na nich máte uložené, alebo si naň nahrajte obľúbený program. Náročného užívateľa určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA.

Parametre a špecifikácie:

Doplňujúce informácie:
Teletext: 1000 strán
Elektronický sprievodca programami (EPG): 7 dní
USB media player pre: video/foto/hudbu
DLNA media player pre: video/foto/hudbu
Typ diaľkového ovládača Airmouse
Aplikácia pre diaľkové ovládanie (IOS & Android)

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
95,7 cm Hotovo!
Výška
60,5 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" Sharp LC-42LE756 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Sharp LC-42LE756. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42 "Sharp LC-42LE756EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42 "Sharp LC-42LE756EN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42" Sharp LC-42LE756.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií