Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

51" Samsung PS51F5500

Zobraziť katalóg
51" Samsung PS51F5500
4,7 3 hodnotení
Televízor plazma, 3D obraz (vrátane konverzie z 2D na 3D), uhlopriečka 129cm, 16:9, 1920x1080, 600Hz, HD DVB-T/C, 3x HDMI, SCART, 2xUSB, LAN, WiFi, 2x 3D okuliare, SMART TV, dotykový ovládač
Kód:  WH752f95 Produktové číslo:  PS51F5500AWXZH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

51" Samsung PS51F5500

Neskutočne tenký plazma panel s tenkým rámčekom vám sprostredkuje brilantnú kvalitu obrazu. Teraz si môžete vychutnávať ešte realistickejšiu domácu zábavu než kedykoľvek predtým. Televízor využíva pokročilých algoritmov Wide Color Enhancer Plus, Ktoré znateľne zlepšujú obrazovú kvalitu a oživujú všetky farebné detaily. Pomocou funkcie Clean View zažijete na svojom televízore krištáľovo čisté relácie. Technológia automaticky odstraňuje digitálny aj analógový šum, ktorý je vidieť na obrazovke a kazí výsledný dojem. Bezproblémové sledovanie akčných filmov a rýchlych športových prenosov obstará technológie 600 Hz Subfield Motion, Ktorá efektívne eliminuje akékoľvek rozostrenie obrazu.

Ekologický senzor sa postará o optimálny jas obrazu na základe svetla v miestnosti. Unikátnou funkciou je potom konverzia štandardného 2D video obsahu na 3D. Všetko samozrejme za použitia 3D aktívnych okuliarov, ktoré nájdete v balení. Služba S Recommendation vám na základe znalostí vašich zvyklostí pri sledovaní televízie odporučí obsah, ktorý si budete môcť vychutnať. Na dosiahnutie plnohodnotného zážitku z toho, čo práve sledujete, potrebujete aj vynikajúcu audio reprodukciu. Presne takú obstará dvojica skrytých reproduktorov s dolným vyžarovaním as technológiou SRS TheaterSound. S využitím jednoduchých hlasových príkazov môžete pohodlne obsluhovať rôzne funkcie, akými sú napríklad zapnutie a vypnutie televízora, prepínanie kanálov, získanie prístupu k aplikáciám a prehliadanie webu.

Jeho funkcia Smart TV vám dovolí pristupovať takmer k akémukoľvek obsahu na internete a množstvu inovatívnych služieb. Prenesiete sa do sveta multimediálneho obsahu, ktorý nikdy nekončí. Tri služby balíka Smart Hub vám sprístupní svet sociálnych sietí a domácej zábavy. Služba Family Story vám umožní zdieľať dôležité fotografie, správy a udalosti s vašimi blízkymi. So službou Kids sa zase môžu zabávať a vzdelávať deti. S pomocou služby Fitness potom budete cvičiť a plánovať svoj tréning. Môžete si vychutnávať ideálnu domácu zábavu vďaka prístupu k skvelému obsahu a tiež výberu z mnohých aplikácií, prehliadania webu a po doplnení kamery môžete tiež volať cez Skype. S funkciou AllShare Play môžete jednoducho streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí televízora, vrátane počítačov.

Výbava ponúka digitálne tunery HD DVB-T/C slúžiace pre príjem televízneho vysielania vo vyspelej kompresiu MPEG-4 a vysokom rozlíšení. Rozhranie televízora kraľuje trojica HDMI vstupov verzie 1.4 signalizujúci podporu 3D a spätného zvukového kanálu. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Štandardom je potom sada 2 USB 2.0 portov slúžiace pre pripojenie mobilných dátových úložísk, na ktoré si budete môcť nahrávať sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
51" (129,54 cm) Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi ready Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
51" (129,54 cm) Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi ready Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
119,2 cm Hotovo!
Výška
81 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
20,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Subfield Motion

Speciální technologie Subfield Motion umožňuje moderním plazmovým televizím Samsung zobrazovat obraz s frekvencí až 600 snímků za sekundu.

Clean View

Veľmi užitočná funkcia Clean View dokáže z obrazu odstrániť nepríjemný digitálny aj analógový šum a mnohonásobne tak zlepšiť výsledný dojem zo sledovania.

S Recommendation, Hlasová interakce

S Recommendation je speciální funkce chytrých televizí Samsung SMART TV, která vám automaticky vyhledá doporučené pořady a filmy a to i pomocí hlasových příkazů.

Fitness, Family story, Kids

Sada aplikací v chytrých televizích Samsung, která vám umožní přístup na sociální sítě pro rodinu, vzdělá a zabaví vaše děti a pomůže vám při různých formách cvičení.

SRS TheaterSound, Dolby Pulse

Speciální hudební technologie SRS TheaterSound a kodek Dolby Pulse vám přinesou tu nejvyšší možnou kvalitu zvuku, která vám zaručí lepší prožitek ze sledování vašich oblíbených filmů a z poslechu hudby.

Allshare Play

Služba, ktorá vám umožní zdieľať a prehrávať multimediálny obsah na inteligentných televízoroch Samsung.

Wide Color Enhancer Plus

Pokročilá technológia zaručujúca intenzívnejšie a živšie farby pri všetkých filmoch, ktoré vás tak doslova vtiahnu do svojho deja a nedovolia vám od obrazovky televízora odtrhnúť oči.

Samsung Smart TV

Samsung SMART TV sú inteligentné televízory so špičkovými funkciami, ktoré vám otvoria bránu do sveta internetu, zábavy, hrania hier a neobmedzeného výberu kanálov.

Recenzie 51" Samsung PS51F5500
Príslušenstvo pre 51" Samsung PS51F5500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 51" Samsung PS51F5500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 51" Samsung PS51F5500.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií