Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" LG 55LA660S

Zobraziť katalóg
55" LG 55LA660S
4,2 14 hodnotení
Televízor Cinema 3D SMART LED, uhlopriečka 140cm, MCI 400, Full HD1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 tuner, HbbTV, lokálne stmievanie, Dual Play, konverzia 2D »3D, 3x HDMI, 3x USB, scart, DLNA, zabudované WiFi, Widia, MHL, 2x12W + subwoofer, Magický ovládač, 4x 3D okuliare v balení, energ. trieda A +
Kód:  WK308d Produktové číslo:  55LA660S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55LA660S

Televízor LG 55LA660S zaujme na prvý pohľad štíhlym a dokonale elegantným dizajnom. Vnútri televízora sa ukrýva okrem dvojjadrového procesora M13 množstvo nadštandardných vlastností. Na hranie na moderných konzolách potom ponúkne televízor špeciálne prispôsobený obrazový režim. Aj tak patrí do energetickej triedy A +. Funkcia Micro Pixel Control totiž vykonáva lokálne tlmenie podsvietenia a tým výrazne znižuje spotrebu až na 84 W.

Dokonalý chytrý televízor vyžaduje skvele spracované ovládanie. To zaisťuje Magic Remote Controler, ktorý skvele padne do ruky. Technológia LG "Ukáž, potvrď a ovládaj" umožňuje vaše spojenie s obsahom obrazovky, s informáciami a sociálnymi sieťami prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK. Tento jednoduchý spôsob dáva možnosť vysoko pohodlného a pokročilého užívania chytrého televízora.

Pripojenie TV na internet je možné pomocou zabudovanej Wi-Fi alebo klasickým sieťovým káblom. Social Center združuje obľúbené sociálne siete a zaručuje ich plné využitie. Nechýbajú ani 3 USB porty a je len na vás čo do nich pripojíte.

Obrazová dokonalosť


Neuveriteľný LG Cinema Screen dizajn vtiahne do deja všetkých divákov pred televízor. Pomocou najmodernejších technológií bol odstránený rušivý element v podobe hrubého rámčeku okolo obrazovky. Zlepšenie obrazu zariadi Resolution Upscaler, ktorý kúzelným spôsobom dokáže video v nižšom rozlíšení vylepšiť a jeho sledovanie bude na veľkej obrazovke skutočný zážitok.

Tento televízor je ohľaduplný k ľudskému zraku, pretože z obrazu odstraňuje nepríjemné blikanie spôsobené konvenčnými 3D okuliarmi, a vy si tak môžete užívať dlhé filmové večery bez únavy a bolesti očí. Užívateľsky prívetivé prostredie umožní nastaviť hĺbku 3D efektu a sami si môžete vybrať, či dáte prednosť väčšiemu komfortu alebo silnejšiemu zážitku pri sledovaní 3D obsahu. Iste oceníte aj funkciu prevodu klasického 2D vysielania do 3D.

... Bavte sa!


Náruživý hráči ocenia funkciu Dual Play, kedy televízor vysiela dva samostatné 2D obrazy a každý hráč pomocou okuliarov vidí svoju časť na plnej ploche obrazovky. Už sa nemusíte trápiť pri rozdelenej obrazovke. Technológia Intel WiDi (Wireless Display), resp. bezdrôtový prenos obrazu i zvuku, umožňuje ľahké a rýchle prepojenie televízorov a notebookov bez nutnosti káblov alebo internetového pripojenia. To je veľmi pohodlné a rýchlo si túto funkciu obľúbite.



Luxusné 3D

S novými LG CINEMA 3D bude sledovanie trojrozmerných filmov doslova pôžitok. Vďaka svojej malé váhe sa príjemne nosia a navyše nie sú vôbec drahé. V príslušenstve máte rovno 4 kúsky. Neobťažujú ani žiadne drôty alebo časté nabíjanie. Batérie v nich totiž vôbec nie je. Pre užívateľov s dioptrickými okuliarmi pripravilo LG špeciálnu klipsu, takže sa nemusia obávať, že by si 3D zážitok nemohli vychutnať naplno. Certifikácia od očnej kliniky LEXUM potvrdzuje zdravotnú nezávadnosť tejto pasívnej 3D technológie.
 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,8 cm Hotovo!
Výška
80,2 cm Hotovo!
Hĺbka
34,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,52 cm Hotovo!
Hmotnosť
22,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" LG 55LA660S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55LA660S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55LA660S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií