AD homeoffice Aplikace

55" Panasonic TX-L55ET60E

Zobraziť katalóg
55" Panasonic TX-L55ET60E
4,8 5 hodnotení
Televízor D SMART IPS LED, uhlopriečka 140 cm, 600Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, konverzia 2D »3D, môj Home screen, webový prehliadač, vstavaná Wi-Fi, HbbTV, 3x HDMI, 2x USB, SCART, LAN, štíhly rámik 9,9 mm, 2x pasívne 3D okuliare, energ. trieda A++
Kód:  WX250f1 Produktové číslo:  TX-L55ET60E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-L55ET60E

Pripravte sa vstúpiť do sveta nádherného obrazu s 3D IPS televízorom Panasonic, ktorý premení vašu obývaciu izba na multimediálne centrum zábavy. Veľa pokročilých funkcií na čele s bezdrôtovou sieťou Wi-Fi, integrovaným webovým prehliadačom, chytrým ovládaním z mobilných telefónov a tabletov alebo možnosťou sledovať programy uložené na webových stránkach vám z každého večera pri televízore urobia nevšedný zážitok. Zmodernizujte si vašu domácnosť a nechajte sa rozmaznávať tými najmodernejšími technológiami spoločnosti Panasonic.

Perfektne ostré scény

Už žiadne rozmazané scény. Obrazová frekvencia 600 Hz je zárukou dokonale ostrého podania. Televízor navyše v reálnom čase analyzuje zobrazovaný obsah a upravuje LED podsvietenie presne danej scéne, čím zvyšuje kontrast a znižuje spotrebu.

Plnohodnotný zážitok


Nechajte sa uchvátiť maximálnou detailnosťou farebných prechodov v temných scénach a žasnite nad dychberúcim životom obrazu v farbami prežiarených záberoch. Televízor Panasonic urobí z každého bežného programu neopakovateľný zážitok.

Dotknite sa


Získajte jedinečný pocit, že sa všetko dianie v obľúbenom filme odohráva priamo vo vašej obývacej izbe. Ponorte sa s celou rodinou do trojrozmerného sveta s TV Panasonic a prežite jedinečné zážitky ako v 3D kine. Vďaka konverzie z klasického 2D do 3D vám aj pri futbalovom zápase neraz preletí lopta obývačkou. Súčasťou balenia sú dvoje 3D okuliare, ktoré sú vašim kľúčom pre vstup do 3D sveta plného unikátnych momentov.

Neobmedzené možnosti


S televízorom Panasonic budete každý deň objavovať nové a nové možnosti interaktívnej zábavy. Stačí sa cez bezdrôtovú Wi-Fi pripojiť na internet a začať vzdialene prehrávať filmy, hudbu či fotografie.

Vaše obľúbené webové stránky si prehliadnete z pohodlia vášho kresla a pripojíte sa tiež na obľúbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocou programu Skype sa nielen o svoje zážitky s novým televízorom Panasonic podelíte s ostatnými.

Fantázii sa medze nekladú


Prispôsobte si televízor Panasonic podľa vášho gusta vďaka konceptu Môj Home Screen. Majte stále k dispozícii widgety a aplikácie, ktoré používate najčastejšie. Zjednodušíte tým ovládanie televízora pre celú rodinu.

Smartfón ako ovládač


Namiesto klasického diaľkového ovládača používajte vaše smartfóny či tablety. Presúvajte si súbory medzi nimi a televízorom bez zbytočných káblov, všetko bleskovou rýchlosťou a s maximálnym pohodlím. Fantázii sa skrátka medze nekladú a televízor Panasonic vám maximálne vychádza v ústrety.

Elegantný a úsporný


Výnimočný dizajn televízora perfektne doplní váš interiér a dodá mu elegantný nádych. Tenký rámček a kovová konštrukcia pôsobí veľmi elegantne a len dokazuje exkluzivitu tohto modelu. Nezabudlo sa ani na životné prostredie a vďaka moderným šetriacim technológiám sa televízor radí medzi tie najúspornejšie.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55,12" (140 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55,12" (140 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,8 cm Hotovo!
Výška
77,9 cm Hotovo!
Hĺbka
29,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
25 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Panasonic TX-L55ET60E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Panasonic TX-L55ET60E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-L55ET60E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií