Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

55" Philips 55PFS6609

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PFS6609
Televízor 3D SMART LED, 400Hz, uhlopriečka 140cm, Ambilight 2, 16:9, Pixel Precise HD, FullHD 1920x1080p, DVB-T2/C/S, 4x HDMI, 2x USB, Micro Dimming Pro, Dual Core, 2x 3D okuliare, energ. trieda A + +
Kód:  WC382b2 Produktové číslo:  55PFS6609/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55PFS6609

Televízia skrývajúce v ultratenké siluete všetky osvedčené a žiaduce funkcie pre najvyššiu dimenziu zábavy . Či už ste vyznávačom kvalitného televízneho vysielania, online zábavy či špičkových HD videí v 3D, potom práve pre vás je určená modelový rad PFS6609. Extra úzky , Precízne vytvorený predný rámik z lešteného hliníka s kovovým okrajom lemuje 3D Full HD obrazovku vylepšenú technológiami Pixel Precise HD, Digital Natural Motion a Perfect Motion Rate na frekvencii 400 Hz. Tieto technológie boli vyvinuté pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu s kontrastom naplnenými detailmi.

K bohatému multimediálnemu obsahu služby Smart TV sa jednoducho dostanete pomocou vstavaného WiFi modulu , S ktorým sa pripojíte ik vašej domácej sieti. Môžete tak streamovať filmy, videá, hry a ďalší obsah priamo do vášho televízora. Dvojjadrový procesor zaistí rýchle funkcie Smart TV a poradí si s viacerými úlohami naraz. Surfujte po internete , Sledujte televíziu a volajte cez Skype zároveň! Môžete preniesť takisto fotky, videá a hudbu z chytrého zariadení na veľkú obrazovku.

Milovníkov televízneho vysielania poteší Tunerová výbava čítajúci kompletné výber všetkých používaných typov . K tomu dostanete službu Philips Cloud TV s výberom zo stoviek televíznych kanálov z celého sveta. Cez Multiroom TV možno zdieľať živé televízne vysielanie a záznamy medzi televízormi, bez toho aby ste museli platiť za ďalšie predplatné. Vyznávačov hranie na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo z iného HD zdroja dáva k dispozícii hneď 4 HDMI , Ale aj komponentný vstup, SCART a dvojicu USB pre pamäťové médiá. Televízor možno ovládať aplikácií MyRemote cez chytré telefóny či tablety.

Váš divácky zážitok rozšíri za hranicu televízora technológie Ambilight . Táto patentovaná technológia opticky zväčšuje obrazovku premietaním svetla z dvoch strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí , Pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšie plochy, ktorá sa príjemne rozpíja do priestoru. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

Doplňujúce informácie:

Vylepšenie obrazu:
Pixel Precise HD
Micro Dimming Pro
Digital Natural Motion
400Hz Perfect Motion Rate

3D technológia:
Herný zážitok v celoobrazovkovom režime pre dvoch hráčov
Nastavenie hĺbky 3D
Prevod 2D na 3D
Automatická detekcia 3D

Ambilight:
Verzia Ambilight: 2 strany
Ambilight: Stála farba duálneho zobrazenia, Dynamický, priradený k svetelnému senzoru, Režim Lounge, západ slnka, Funkcia prispôsobenia farbe stien, 3D
Systém Ambilight: Vstavaný systém Ambilight + hue

Zvuk:
Zvukové funkcie: Smart Stereo, Ambi wOOx, Prirodzený zvuk
Vylepšenie zvuku: Incredible Surround, Clear Sound, Automatická úprava hlasitosti, Zvýraznenie basov, Smart Sound

Formáty prehrávania:
Video kontajnery: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Titulky:. AAS,. SMI,. SRT,. SSA,. SUB,. TXT
Hudba: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2, WMA (v2 až v9.2)
Obraz: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

Aplikácia Smart TV:
Funkcia Catch-up TV
Netflix
Spotify
Online aplikácie
Online videopožičovne

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Simply Share
Televízne sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, USB prehliadač médií)
Cloud TV a Cloud Explorer
Multiroom Client a Server

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,1 cm Hotovo!
Výška
77,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, před cca 2,5 roky jsem televizi koupil (55PFS6609) a nyní se nám záhadným způsobem ztratil dálkový ovaldač. Je možné ho někde sehnat, nebo nějaký univerzální? Prosím o doporučení. Děkuji.

Diskusia a poradňa k 55" Philips 55PFS6609
Príslušenstvo pre 55" Philips 55PFS6609 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55PFS6609. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Philips 55PFS6609. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 "Philips 55PFS6609. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Philips 55PFS6609.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií