Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

55 "SONY KD-55X8505BBAEP

Zobraziť katalóg
55 "SONY KD-55X8505BBAEP
5 1 hodnotení
Televízor 3D LED ULTRA HD 3840x2160, uhlopriečka 139cm, Motionflow XR 200 Hz, DVB-T/T2/C/S/S2, Triluminos, 4xHDMI, 3xUSB (nahrávanie), CI +, LAN, Scart, DLNA, MHL, WiFi, HbbTV, konverzie 2D na 3D, 2x 3D TDG-500, okuliare energ. trieda B
Kód:  WS767e3 Produktové číslo:  KD55X8505BBAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55 "SONY KD-55X8505BBAEP

Televízia SONY s rozlíšením Ultra HD vám prináša úplne nový rozmer televíznej zábavy. Spolu s najnovšou technológiou 4K ponúka štvornásobok detailov oproti Full HD , A tak objavíte jedinečné detaily, o ktorých ste doteraz nevedeli, že existujú. Po priblížení k obrazovke neuvidíte jednotlivé pixely, ako je tomu zvykom u bežných televízorov, ale naskytne sa vám pohľad na bezchybný a hladký obraz s úžasnou hĺbkou a ostrosťou. S Ultra HD obrazom sa sledovanie filmov stáva nezabudnuteľným zážitkom. Absolútne unikátne technológie Triluminos vytvára neuveriteľne skutočné a prirodzené odtiene farieb , Vďaka rozšírenému farebnému spektru. Získate pocit, že sa nepozeráte na televíziu, ale že vidíte prekrásne scenérie cez otvorené okno. Prečo pozerať na televízne vysielanie alebo filmy v nízkej kvalite, keď to ide aj inak.

Prevratná technológia X-Reality Pro optimalizuje obrazový signál . Už žiadne rozmazané šmuhy a kockovaný obraz. Technológia vylepšuje jednotlivé textúry a detaily tým, že redukuje šum a rušenie obrazu. Nedochádza teda k prekrývaniu farieb. Všetok obrazový materiál je okamžite zdokonalený na kvalitu, ktorá vám vyrazí dych. Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov , Kedy dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živú prenesenie atmosféry štadióne do vašej obývačky. K tomu má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôznych zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.

WiFi pripojenie vám otvorí dvere do sveta multimediálnej zábavy, zvaného Sony Entertainment Network . Okrem prezeranie internetového obsahu pomocou webového prehliadača, tak môžete sťahovať stovky filmov, videí, alebo užitočných a zábavných aplikácií. Televízor spĺňa certifikáciu DLNA , Takže sa ľahko stane prvkom vašej domácej siete, kde bude môcť byť v spojení s ďalšími kompatibilnými zariadeniami. Vy budete mať možnosť napr. z notebooku či NAS servera prenášať multimediálny obsah priamo na obrazovku . Prítomnosť USB rozhranie sa ďalej ponúka pre pripojenie mobilného dátového úložiska, z ktorého si prehráte prakticky akýkoľvek multimediálny obsah. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, kedy zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu .

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
54,72" (139 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
54,72" (139 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Výška
78,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
74 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55 "SONY KD-55X8505BBAEP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" SONY KD-55X8505BBAEP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "SONY KD-55X8505BBAEP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 "SONY KD-55X8505BBAEP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" SONY KD-55X8505BBAEP.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií