Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

60 "Panasonic TX-60AS650E

Zobraziť katalóg
60 "Panasonic TX-60AS650E
5 6 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, IPS, uhlopriečka 151cm, 1200Hz BLS, Full HD 1920x1080, DVB-T2 / T / C, 3x HDMI, 2x USB, CI +, SCART, USB nahrávanie, WiFi, My Home Screen, SMART aplikácie, Prima PLAY, My stream, webový prehliadač, TV anywhere, HbbTV, Dual-Core Plus, repro 2x 10W, 1x pasívne 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WX249t5 Produktové číslo:  TX-60AS650E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60 "Panasonic TX-60AS650E

Najnovší model chytrých LED televízorov Panasonic prinesie do vašej obývačky tie najmodernejšie technológie a jedinečný dizajn prepracovaný do posledného detailu. Špičkový obraz s verným podaním farieb, kvalitný zvuk, mnoho internetových funkcií, intuitívny ovládač s touchpadom a v neposlednom rade tiež ekologická prevádzka, premenia spoločné rodinné chvíle pri sledovaní televízie v nevšednú záležitosť.

Pohľad do nového sveta

Nový systém LED podsvietenia ešte viac zvýrazňuje a zvyšuje živosť jednotlivých farieb. K vašim očiam sa tak dostane úplne brilantné farebné zobrazenie aj s tými najjemnejšími prechodmi.

Ostrý ako britva

Vysoká zobrazovacia frekvencia spoločne s rýchlym panelom a dvojjadrovým procesorom umožňuje doteraz nevídane ostrý obraz aj v tých najdynamickejších prechodoch.

Akčné filmy, alebo napríklad športy si vychutnáte naozaj do posledného detailu.

Dotknite sa

Ponorte sa s celou rodinou do trojrozmerného sveta s televíziou Panasonic a prežite jedinečné zážitky ako v 3D kine. Vaše oči navyše nebudú vďaka polarizačnej technológii trpieť ani pri dlhom sledovaní.

Pozerajte sa aj s ostatnými

Vychutnávajte si dokonalý obraz aj s celou rodinou bez straty živosti farieb a kontrastu aj pri sledovaní z mnohých uhlov. Použitý IPS panel netrpí degradáciou farieb ani pri pozorovaní zo 178 °.

Rozpozná vaše potreby

Televízor Panasonic vám skrze funkcie My Stream ponúkne televízne relácie, seriály, filmy či internetové stránky presne podľa vašich potrieb.

Domovská obrazovka

Upravte si vašu televíziu Panasonic podľa seba. Chytrú domovskú obrazovku je možné prispôsobiť pomocou obľúbených aplikácií a internetových stránok, farebnej schémy či pozadia.

Šikovný ovládač

Nový ovládač televízora Panasonic prináša úplne nový a intuitívny spôsob ovládania pomocou touchpadu či dokonca jednoduchých hlasových povelov.

Veľa aplikácií

Používajte vaše obľúbené aplikácie na veľkej ploche televízora Panasonic. Predpovede počasia, hry, videoportál alebo programy pre sociálne siete si užijete priamo v obývacej izbe pri sledovaní televízie.

Swipe and Share

Prezerajte si multimédiá uložené v smartphone alebo tablete priamo na televízore. Jednoduchým prejdením prsta po displeji, sa všetko prenesie a zobrazí priamo na veľkej obrazovke.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
135,1 cm Hotovo!
Výška
82,3 cm Hotovo!
Hĺbka
29,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
77,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60 "Panasonic TX-60AS650E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Panasonic TX-60AS650E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60 "Panasonic TX-60AS650E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií