Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

65 "Panasonic TX-65AX800E

Zobraziť katalóg
65 "Panasonic TX-65AX800E
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 164cm, 2000Hz BLS, 4K Ultra HD 3840x2160, Twin Tuner DVB-T / T2 / S2 / C, 4x HDMI, 3x USB, 2x CI +, SCART, WiFi, SMART aplikácie, My Home Screen, My Stream, webový prehliadač, HbbTV, HEXA-Processing Engine Pro, USB / HDD nahrávanie, 2x aktívne 3D okuliare, energ. trieda B
2 222,17 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WX249u8 Produktové číslo:  TX-65AX800E Stránky výrobcu
65 "Panasonic TX-65AX800E 2 222,17 € Rozbalené

65 "Panasonic TX-65AX800E

65 "Panasonic TX-65AX800E je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Nejnovější model chytrých LED televizorů Panasonic s vysokým 4K rozlišením přinese do vašeho obývacího pokoje ty nejmodernější technologie a jedinečný design propracovaný do posledního detailu. Špičkový obraz s věrným podáním barev a profesionální kalibrací, dokonalým zobrazením černé barvy díky technologie Studio Master Drive, mnoho internetových funkcí, zabudovaná webová kamera nebo intuitivní ovladač s touchpadem promění společné rodinné chvíle při sledování televize v nevšední záležitost.

4K UltraHD

Extrémní rozlišení 4K (3840 x 2160 px) společně s jasným a prostorným panelem vdechne obrazu zcela nový život. Při každém pohledu na televizor se vám bude zdát, jako byste měli celý svět přímo u vás v obývacím pokoji.

Studio Master Color

Nový systém LED podsvícení ještě více zvýrazňuje a zvyšuje živost jednotlivých barev. K vašim očím se tak dostane naprosto brilantní barevné zobrazení i s těmi nejjemnějšími přechody.

Profesionální kalibrace

Sledujte obraz v takové kvalitě, ve které byl natočen. Pokročilá kalibrace s širokou možností nastavení vám dovolí si upravit obraz tak. aby byl výsledek věrný původnímu zdroji.

Lokální úprava jasu

Díky kontrole podsvícení jednotlivých částí LED podsvícení a dobře propustného IPS panelu dokáže televizor Panasonic dosahovat vysokého kontrastu v každé scéně, včetně těch nejtmavějších.

Zdokonalení dokonalého

Technologie Studio Master Drive vylepšuje zobrazení tmavých částí obrazu díky široké barevné škále panelu v kombinaci s lokálním ztmavováním. Výsledkem je tak dosud nevídané zobrazení černé a vysoká míra detailů včetně plynulých přechodů v tmavých scénách.

Ostrý a plynulý

Vysoká zobrazovací frekvence společně s rychlým panelem a procesorem HEXA-Processing Engine Pro umožňuje dosud nevídaně ostrý a plynulý obraz i v těch nejdynamičtějších přechodech.

Akční filmy nebo například sporty si tak vychutnáte opravdu do posledního detailu.

Certifikace THX

Ve všech směrech dokonalý obraz skvěle doplňuje nadmíru kvalitní audio s certifikací THX, které je zárukou perfektního zvukového doprovodu, ať už se jedná o dialogy, hudbu či pořádné akční scény plné výbuchů.

Rozpozná vaše potřeby

Televizor Panasonic vám skrze funkce My Stream nabídne televizní pořady, seriály, filmy či internetové stránky přesně podle vašich potřeb.

Chytré informace

Pomocní speciálního senzoru přiblížení a integrované webové kamery televizor zobrazí užitečné informace, jako je například předpověď počasí, upomínky, hodiny nebo příchozí zprávy.

Domovská obrazovka

Upravte si vaši televizi Panasonic dle sebe. Chytrou domovskou obrazovku lze přizpůsobit pomocí oblíbených aplikací a internetových stránek, barevného schématu či pozadí.

Zabudovaná kamera

Podělte se s vašimi nejbližšími o úsměv a sdělte jim to, na co normální slova jednoduše nestačí. Zabudovaná webová kamera s vysokým FullHD rozlišením zachytí i ty nejjemnější detaily.

Chytrý ovladač

Nový ovladač televize Panasonic přináší zcela nový a intuitivní způsob ovládání pomocí touchpadu či dokonce snadných hlasových povelů.

Až dva kanály najednou

Sledujte nebo nahrávejte až dva pořady najednou díky duálnímu HD tuneru. Potřebujete-li navíc odejít v půlce pořadu, můžete se na něj dodívat na vašem chytrém tabletu či telefonu.

Spousta aplikací

Používejte vaše oblíbené aplikace na velké ploše televizoru Panasonic. Předpovědi počasí, hry, videoportály nebo programy pro sociální sítě si užijete přímo v obývacím pokoji při sledování televize.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,6 cm Hotovo!
Výška
88,7 cm Hotovo!
Hĺbka
36,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
86,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
59 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65 "Panasonic TX-65AX800E
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií