PET AP+ plus nový vizuál

65" Philips 65PFL9708S

Zobraziť katalóg
65" Philips 65PFL9708S
Televízor 3D SMART LED, 900Hz, Ambilight XL 3, 16:9, Ultra Pixel HD, uhlopriečka 164cm, 350cd/m2, Ultra HD 3840x2160 (vrátane prepočítanie z nižšieho rozlíšenia na 4K), HD DVB-T/T2/C/S2, HDMI , 3x USB (nahrávanie, timeshift), LAN, DLNA, SCART, HbbTV, SKYPE kamera (PTA317), Micro Dimming Pro, Dual Play, 6x 3D okuliare, diaľkové ovládanie s klávesnicou a senzorom pohybu, energ. trieda A +
Kód:  WC383h1 Produktové číslo:  65PF9708S/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65PFL9708S

Prémiový televízor vyráža dych súhrou toho najlepšieho, čo spoločnosť Philips vymyslela na poli displejov i Smart funkcií. Najvyššie možné rozlíšenie Ultra HD prináša bezkonkurenčnú detaily zobrazenie pre mimoriadnu čistotu obrazu. Perfect Motion Rate na frekvencii 900 Hz bola vyvinutá pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu. Vďaka tomu vás naplno vtiahne do fantastického sveta 3D, ktoré si vychutnáte vo všetkých scénach. Technológia Easy 3D potom zaručuje dlhé hodiny príjemného sledovania 3D, vďaka obrazu bez blikania a obmedzenia tieňových obrazov. Používa totiž pasívne 3D pomocou polarizovaných okuliarov , Ktoré sú hneď šestoro pribalené . Tieto 3D okuliare sú ľahké a nevyžadujú batérie. U hier pre dvoch hráčov býva obrazovka rozdelená na dve časti. Vďaka vymoženosti 3D Max vám televízor umožní úžasný zážitok z hrania vo dvoch na celej obrazovke. Jediným stlačením tlačidla vám technológie 3D dovolí, užiť si spoločné hranie na celej obrazovke.

Vďaka 3-stranné funkciu Ambilight XL bolo dosiahnuté úžasné ilúzie televízora obklopeného oparom svetla a je jedno či je televízor pripevnený na stenu alebo stojí na vzdušnom podstavci. Tieto patentované technológie opticky zväčšujú obraz projekciou svetla zo 3 strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšie plochy, ktorá sa futuristicky rozplýva do priestoru . Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny, je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

Bezdrôtovým pripojením WiFi televízor rýchlo pripojíte k internetu, a tým získať celý svet online obsahu. Funkcia Smart TV uľahčujú sledovanie všetkého multimediálneho obsahu. So službou Skype a dodávané kamere uskutočníte hlasové hovory a videohovory z obývacej izby tvárou v tvár. 6jádrový procesor zaistí vždy rýchle funkcie Smart TV a poradí si s viacerými úlohami naraz. Surfujte po internete, sledujte televíziu a volajte cez Skype zároveň! Komfortné ovládanie prinesie ovládač s klávesnicou pre jednoduché písanie textu. Klávesnicu má na spodnej strane as gyroskopom spozná, ktorú stranu chcete zrovna používať. Pri písaní tak nehrozí prepínanie kanálov a pod. Televízor možno tiež ovládať cez telefóny či tablety aplikácií MyRemote. Ak chcete ovládať všetko čo najľahšie a najpohodlnejšie, stačí pripojiť bezdrôtovú klávesnicu. Funkcie WiFi Miracast má za úlohu zrkadliť displej vašich chytrých zariadení a zobraziť ho na veľkej obrazovke.

EISA je unikátny asociácia šéfredaktorov päťdesiatich záujmových magazínov a webov z dvadsiatich európskych krajín, zameraných na audiovizuálnu techniku, multimédiá a ďalšie. Každoročne hodnotí najlepšie produkty spotrebnej elektroniky v siedmich samostatných kategóriách. Ocenenie EISA získavajú len hodnotné produkty s vysoko inovatívnymi technológiami, kvalitnou konštrukciou a prevedením.

Doplňujúce informácie:

Obrazové technológie:
Ultra Pixel HD Engine
900Hz Perfect Motion Rate
Micro Dimming Pro
Miestne kontrast
Perfect 3D Natural Motion

Ambilight:
Verzia Ambilight: 3-stranné XL
Funkcia Ambilight: Funkcia prispôsobenia farbe stien, Svetelný režim Lounge

Zvuk:
Zvukové funkcie: 3D wOOx, HD Stereo
Vylepšenia zvuku: Automatická úprava hlasitosti, Clear Sound, Incredible Surround, Pure Bass

Smart TV:
Interaktívnej televízie: HbbTV
Aplikácia SmartTV: Funkcia Catch-Up TV, Netflix, Online aplikácie, prihlásený videopožičovne, Otvorený internetový prehliadač, YouTube
Služba Social TV: Facebook, Služba Skype, Twitter

Aplikácia My Remote:
Ovládanie
Nahrávanie cez aplikáciu MyRemote
Simply Share
Televízne sprievodca
WiFi Smart Screen

Interakcie s užívateľom:
SimplyShare (Prehliadač médií DLNA, USB prehliadač médií)
Multiroom Client a Server
Diaľkový ovládač Smart text
Diaľkový ovládač s ukazovateľom
Certifikácia Wi-Fi Miracast Certified
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,7 cm Hotovo!
Výška
92,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
85,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
39,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Philips 65PFL9708S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Philips 65PFL9708S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Philips 65PFL9708S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Philips 65PFL9708S.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií