Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

79 "LG 79UB980V

Zobraziť katalóg
79 "LG 79UB980V
Televízor 3D SMART LED, IPS, uhlopriečka 200cm, 4K Ultra HD 3840x2160, 4K upscaler/dekodér, 200Hz, lokálne stmievanie, DVB-S2/T2/C, PVR, webOS, 4x HDMI, 3x USB, CI, SCART, MHL, LAN, HbbTV, WiFi, Miracast/Widia, webový prehliadač, 2ks 3D okuliarov AG-F350, magický ovládač, Skype kamera (8Mpix), výkon 90W, subwoofer, energ. trieda B
Kód:  WK610y3 Produktové číslo:  79UB980V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

79 "LG 79UB980V

LED televízia LG 79UB980V vás odzbrojí najvyššou métou rozlíšenia. Servíruje 4K Ultra HD obraz podporovaný IPS technológiou panelu schopného generovať farby v zhode so vstupným obrazom a s minimalizáciou skreslenia farieb pri pohľade z akéhokoľvek uhla. V kombinácii s najvyspelejším obrazovým procesorom Triple XD Engine si vychutnáte 4K obraz s pôsobivou úrovňou reprodukcie farieb, kontrastu a jasu . Vďaka vysokému rozlíšeniu, ktoré je 4 × vyššie ako u bežných Full HD televízorov si užijete aj tie najmenšie detaily, a to aj z veľmi malej vzdialenosti. Aby ste si obraz užili z bežných zdrojov, nechýba zvýšenie rozlíšenia na 4K alebo konverzia 2D obrazu do 3D. Burácavý zvuk dodá zvukový systém 5.2 navrhnutý preslávenou spoločnosťou Harman Kardon .

Komfortné 3D pre hodiny filmov i hier


Televízor je ohľaduplný k vašim očiam, pretože z obrazu odstraňuje nepríjemné blikanie spôsobené konvenčnými 3D okuliarmi, a vy si tak môžete užívať dlhé filmové večery bez únavy a bolesti očí. S LG CINEMA 3D pre vás bude sledovanie trojrozmerných filmov doslova pôžitkom. Náruživí hráči ocenia Dual Play, kedy televízia vysiela dva samostatné obrazy a každý hráč pomocou okuliarov vidí svoju časť na plnej ploche obrazovky. Už sa nemusíte trápiť pri rozdelenej obrazovke.

Na sieti sa ešte len ukáže


Operačný systém WebOS má prehľadné užívateľské rozhranie, kam doplníte videa na požiadanie (VOD), 3D obsah, aplikácie a odporúčaný obsah z LG Store. S integrovaným WiFi rozhraním pre vás nebude žiadnym problémom spojenia televízora s internetom a domácou sieťou. Požívanie SMART funkcií spríjemní intuitívne "magický ovládač" . LG Smart Share, Miracast a WiDi umožňujú neuveriteľne jednoduché a užívateľsky príjemné zdieľanie obrazovky medzi televízorom a iným šikovným zariadením. Certifikácia DLNA sa potom postará, aby ste si mohli prehrávať multimédiá z akýchkoľvek zariadení pripojených do domácej siete. Televízor je pripravený pre Skype telefonovanie, ktoré zaistia kamera s výborným rozlíšením 8 megapixelov.

Doplňujúce informácie:

Obraz:
Lokálne stmievanie
4K dekodér
4K upscaler

Zvuk:
Dolby Digital Decoder
DTS Dekodér
Subwoofer
Bezdrôtová zvuková synchronizácia

Funkcie:
Miracast
Aplikácia druhý displej
Aplikácia diaľkový ovládač
MHL
WiDi
Pripojenie klávesnice, myši

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
79" (200,66 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
79" (200,66 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
177,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
101,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
60 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 79 "LG 79UB980V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 79" LG 79UB980V.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií