Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/crime-boss-rockay-city-logo.jpg

Crime Boss: Rockay City (RECENZIA – Súhrn)

Brnenské Ingame Studios pod vedením ostrieľaných veteránov českého herného priemyslu vydalo v roku 2023 kooperatívnu strieľačku, v ktorej je vaším cieľom dostať sa na vrchol mafiánskeho impéria. Hra budila záujem najmä obsadením známych hollywoodskych hercov, nakoniec si ale v recenziách odniesla rozporuplné hodnotenia. Autori však hru ďalej vylepšujú a pripravujú nový obsah. Všetko, čo potrebujete o Crime Boss: Rockay City vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/control-ultimate-edition-dojmy-z-hrani-recenze-next-gen-cover-nahled.jpg

Control Ultimate Edition (DOJMY Z HRANIA) – V plnej paráde na next-gene

S hrdinkou Jesse Faden a jej výpravou do tajomného Federal Bureau of Control sme sa prvýkrát mohli stretnúť už v roku 2019 a mnohí hráči aj novinári korunovali titul Control na najlepší počin predvlaňajšej sezóny. Postupom času dostal projekt od fínskeho štúdia Remedy príbehové DLC The Foundation a AWE, ktoré spolu tvoria zostavu ultimátnej edície z minulého roka. Teraz vychádza tento kompletný balíček tiež pre konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X/S s vylepšenou grafikou, na ktorú sa zameriame v ďalších riadkoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/control-the-foundation-obelisk-nahled.jpg

Control: The Foundation (Mini RECENZIA) – Čo skrývajú základy tajomného úradu?

Akčná adventúra Control bola jedným z najpríjemnejších prekvapení minulého roka, s vďakou tak vítame prvé z dvoch tohtoročných príbehových rozšírení The Foundation. To nás zavedie skutočne až k samotným základom úradu pre vyšetrovanie zvláštnych udalostí, kde sa, ako asi sami očakávate, deje niečo veľmi zvláštne. Aké novinky The Foundation prináša, ako sa rozšírenie podarilo a či vôbec stojí za vašu pozornosť, sa dozviete v tejto recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/journey-to-the-savage-planet-logo-nahled.jpg

Journey to the Savage Planet (RECENZIA) – Humorná satira na vesmírnu kolonizáciu

Journey to the Savage Planet je možno jednou z tých hier, ktoré by úspešný podnikateľ a vizionár Elon Musk odsúdil ako úplnú hlúposť, pretože on toho o záchrane ľudstva a osídľovaní planét vie najviac. A presne o tom tiež hra je. Teda nie o Elonovi Muskovi, ale o objavovaní exoplanét, ich skúmaní a... no, nebudeme úplne prezrádzať, čo všetko vás v rámci príbehu čaká, rozhodne sa ale v našej recenzii dozviete, či prvotina vývojárov z Typhoon Studios stojí za vašu pozornosť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/overkill-the-walking-dead-konec.jpg

OVERKILL´s The Walking Dead (RECENZIA) – Poriadne zatuchnuté FPS

V minulosti sa spoločnosti Overkill Software stávka na kooperačnú FPS už dvakrát vyplatila, ich séria Payday patrí dodnes medzi jedny z najhranejších diel na Steame. Aktuálne sa však od reálne ladenej tematiky presúvajú do sveta plného zombíkov. Ako sa im ich novinka Overkill´´s The Walking Dead podarila, vám ozrejmia nasledujúce odseky našej recenzie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d2eacd4b-7cb8-42c6-aaea-51ad90746475.jpg

Underworld Ascendant (mini RECENZE) – Neslavný návrat legendy

Návraty slavných herních vývojářů jsou poslední dobou hodně v módě. Po Brianu Fargovi k nám nyní se svým projektem míří také Warren Spector v čele malého studia OtherSide Entertainment. Jak se jeho nové RPG Underworld Ascendant povedlo, si přečtete v naší minirecenzi.

Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info