Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (RECENZIA): najnovší „áčkový“ model si zásadne prilepšil

Fanúšikovia mobilných telefónov Google na nich oceňujú výborné fotoaparáty, skvelú softvérovú podporu a dlhú životnosť. Aby nie, keď Google sám vyrába operačný systém Android. Ako si nový telefón Google Pixel 7a vedie pri každodennom používaní? Na to sme sa podrobne pozreli v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-g42-nahled.jpg

Nokia G42 (PREVIEW): Prvý 5G telefón, ktorý si sami opravíte

Udržateľnosť je v poslednom čase v súvislosti s mobilnými telefónmi veľmi moderná fráza. Len málokto však podniká také razantné kroky ako značka Nokia. Nová Nokia G42 je v poradí už druhým telefónom, ktorý si v prípade potreby zvládnete opraviť aj sami, tentoraz navyše ponúkne podporu 5G sietí a vyšší výkon. Kedy bude telefón k dispozícii aj u nás a čo všetko dokáže? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-12s-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12S (PREVIEW): Solídny telefón, novinky však nečakajte

Xiaomi Redmi Note 12S poteší každého, kto hľadá mobilný telefón na každodenné použitie a nechce zaň minúť veľa peňazí. Zaujme solídnou 108 Mpx kamerou a vyváženou zostavou parametrov, pričom spadá do nižšej strednej triedy. Xiaomi tiež ukazuje od minulého roku prepracovaný dizajn fotomodulu. Čo telefón ponúka? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-nova-11-nahled.jpg

Huawei nova 11 (PREVIEW): Ultratenký telefón s odvážnou cenou

Na Slovensko sa teraz dostáva Huawei nova 11, základný variant radu. Telefón zaujme veľmi úzkou, ľahkou konštrukciou a dizajnom plným ostrých hrán, ale aj veľkým OLED displejom alebo kamerou. Cenovkou sa však radí do vyššej strednej triedy, kde už sú na mieste nemalé očakávania. Čo telefón ponúka? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (RECENZIA): Solídny telefón, ktorý ale ničím neprekvapí

Poco X5 Pro 5G zaujme už na prvý pohľad svojím dizajnom a na ten druhý sľubuje pomerne vyladenú kolekciu parametrov za rozumnú cenu. Mobilný telefón je klasická stredná trieda každým kúskom tela. Ako sa ale používa v praxi? Dozviete sa v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (PREVIEW): ako vyzerá prvá skladačka výrobcu?

Do pomyselného súboja ohybných mobilných telefónov sa pridáva aj americký Google. Svoj nový Google Pixel Fold predstavil 10. mája 2023 na konferencii Google I/O. Ako mobilný telefón vyzerá a čím sa snaží od konkurencie odlíšiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku

Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a14-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A14 a A14 5G (PREVIEW): nové Samsungy za dostupnú cenu

Samsung predstavil dvojicu nových smartfónov Galaxy A14 a Galaxy A14 5G, ktoré prichádzajú s moderným dizajnom a zaujímavou fotovýbavou za dostupnú cenu. Ide pochopiteľne o nástupcu telefónu Samsung Galaxy A13, ktorý oslavoval v rámci nižšej triedy pomerne úspech. Čo novinky ponúknu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-rizr-nahled.jpg

Motorola Rizr (PREVIEW): Rolovateľný koncept sa ukázal v Barcelone

Motorola Rizr je unikátny koncept telefónu, ktorý si mohli návštevníci veľtrhu MWC 2023 v Barcelone podrobne vyskúšať. Ukazuje trochu iný pohľad na ohybné displeje, ktorý zaujal ako recenzentov, tak širokú verejnosť. Panel Motorola Rizr sa totiž dá vyrolovať. Ako telefón funguje? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8a-nahled.jpg

Honor X8a (PREVIEW): Elegán so 100 Mpx fotoaparátom

Honor X8a je horúca novinka z dielne čínskeho výrobcu. Svojou cenou spadá do nižšej strednej triedy a zákazníkov chce zaujať predovšetkým trojitým fotoaparátom na čele so 100 Mpx senzorom. A aby toho nebolo málo, pridáva aj elegantný design a veľký displej. Čo všetko nový Honor X8a ponúka? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-vs-nahled.jpg

Honor Magic Vs (PREVIEW): Skladací Honor sa pravdepodobne pozrie do Európy

Telefón Honor Magic Vs je skladací telefón formátu knižky, nástupca modelu Magic V, ktorý bol v Číne predstavený na začiatku roka. Novinka by sa však mala dostať aj do Európy. Okrem dvoch OLED panelov a ultraľahkého kĺbu telefón ponúkne aj špičkový čipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 alebo vyladený trojitý fotoaparát. Má Honor Magic Vs medzi ohybnými mobilmi šancu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mwc-2024-10-nahled.jpg

MWC 2018: What should we look forward to?

The MWC 2018 is the largest mobile phone and related technology trade show that will take place from February 26, until March 1, 2018 in Barcelona. The 2300 exhibitors from all over the world will introduce new smartphones, mobile phone accessories, technical innovations, and other smart electronics. What should we look forward to?

Read more »
12
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info