BOOST JBL BOOST JBL

Articles in the category New Games for PlayStation 5

Catalogue
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka. Read more
Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Read more
Dostupnosť PlayStation 5 (AKTUALIZOVANÉ)

Dostupnosť PlayStation 5 (AKTUALIZOVANÉ)

Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku. Read more
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (RECENZIA PS5) – Tento poklad si vás uloví

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (RECENZIA PS5) – Tento poklad si vás uloví

Uncharted: Legacy of Thieves Collection obsahuje remastery single-playerovej kampane Uncharted 4: A Thief's End a samostatného rozšírenia Uncharted: Lost Legacy. Ako sa nám páčili tieto populárne akčné adventúry od štúdia Naughty Dog po vylepšení pre systém PS5? Zistíte v našej recenzii.

Read more
Ako vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5?

Ako vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5?

Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?

Read more
Ghost of Tsushima Director

Ghost of Tsushima Director's Cut (RECENZIA) – Ťažký život samuraja

Predpokladané sa stalo skutočnosťou. Spoločnosť Sony sa rozhodla svoje exkluzivity z posledných rokov života konzoly PS4 prevádzať na nový, výkonnejší systém PS5. Okrem Spider-Mana či pripravovanej režisérskej verzie Death Stranding sa dostalo aj na minuloročný hit Ghost of Tsushima. Vydanie označené ako Director's Cut prináša okrem vylepšenej grafiky či plného využitia DualSense tiež príbehovú expanziu na ostrove Iki. Na ďalších riadkoch sa dozviete, či sa oplatí do stredovekého Japonska vrátiť. 

Read more
Returnal (RECENZIA) – Nekonečný boj o záchranu seba samého

Returnal (RECENZIA) – Nekonečný boj o záchranu seba samého

Projekt Returnal už od svojho oznámenia vzbudzoval v našej redakcii zvedavosť. Mix temného sci-fi príbehu, rogue-like hrateľnosti a parádneho audiovizuálu sľuboval svieži adrenalínový zážitok, na ktorom by si mali zgustnúť fanúšikovia hier s vyššou obtiažnosťou. V titule fínskeho štúdia Housemarque totiž budete tancovať medzi desiatkami projektilov, likvidovať vesmírnu háveď a prekonávať náročné skákačkové pasáže, pričom každá chyba môže mať fatálne následky. Poďme spoločne spoznať planétu Atropos v našej recenzii.

Read more
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info