Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

ACUTAKE ACU-ZEN-SB

Zobraziť katalóg
ACUTAKE ACU-ZEN-SB
PC skrinka černá tower, ATX, 4x5.25", 1+5x3.5", 435x180x410mm, bez zdroje
Kód:  CT308 Produktové číslo:  ACU-ZEN-SB
ACUTAKE ACU-ZEN-SB Predaj skončil

ACUTAKE ACU-ZEN-SB

Príjemná a konzervatívny počítačová skriňa za vynikajúcu cenu je určená pre formáty základných dosiek ATX a Micro ATX.Predný panel obsahuje dva USB porty, vstup mikrofónu a výstup na slúchadlá.Pripravené sú štyri pozície pre 5,25 "mechaniky a jedna externí pozície pre 3,5" mechaniky.Navyše je k dispozícii tiež jeden 5,25 "rámik, vďaka ktorému zostane zachovaný jednotný dizajn skrine aj pri inštalácii optickej mechaniky.Vnútri skrine potom nájdete štyri 5,25 "pozície a tri 3,5" pozície.

K najlepšiemu chladenie procesora prispieva Air Duct tunel, ktorý je umiestnený na bočnici skrine a privádza studený vzduch z okolia skrine priamo k chladiču procesora.Skriňa je dodávaná bez napájacieho zdroja.

Parametre a špecifikácie:

Formát dosky:
ATX, Micro ATX

Rozširujúce sloty:
4x 5,25 "externí
1x 3,5 "externí
4x 5,25 "interní
3x 3,5 "interní

Panel s konektormi (umiestnený na čelnej strane):
2x USB2.0
1x mikrofónový vstup
1x slúchadlový výstup

Prieduchy pre ventilátory:
Air Duct (smerovanie vzduchu priamo k procesoru)

Zdroj:
Skriňa sa dodáva bez zdroja.

Materiál:
Oceľ (0,5 mm)

Rozmery:
180 x 435 x 410 mm

Hmotnosť:
3,2 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ACUTAKE ACU-ZEN-SB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ACUTAKE ACU-ZEN-SB . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ACUTAKE ACU-ZEN-SB . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ACUTAKE ACU-ZEN-SB .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií