Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MAXTOR DiamondMax 22 1TB

Zobraziť katalóg
MAXTOR DiamondMax 22 1TB
Pevný disk - SATA II NCQ 7200rpm 32MB STM31000340AS
Kód:  FF888a Produktové číslo:  STM31000340AS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAXTOR DiamondMax 22 1TB

Praktické a spoľahlivé úložisko pre Vaše dáta v kancelárskych alebo domácich počítačoch.Pevný disk s kapacitou 1000 GB a moderným rozhraním Serial ATA II s technológiou optimalizácie trasy hlavičiek NCQ ponúka vysokú prenosovú rýchlosť a rýchly prístup.Vyrovnávacia pamäť disku je 32 MB.Robustný prevedení s odolnosťou voči nárazu a maximálna prevádzková teplota až 60 ° C zabezpečujú maximálnu bezpečnosť pre Vaše citlivé súbory.

Serial ATA rozhranie ponúka na rozdiel od staršieho rozhrania Ultra ATA vyššiu priepustnosť a výkon, podporu pokročilých technológií ako je NCQ pre optimalizáciu trasy čítacích hláv alebo jednoduchšia a spoľahlivejšia kabeláž.Disk podporuje aj druhú generáciu tohoto rozhrania s maximálnou prenosovou rýchlosťou až 300 MB / s.

Technológia NCQ ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hláv nastavuje optimálny trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto.Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná.Vo výsledku sa tým zníži oscilácie čítacích hláv a urýchli prístup k disku.

Disk spĺňa DIREKTIVY EVROPSKÉ únie RoHS 2002/95/EC o zákaze používania nebezpečných látok v elektrotechnických výrobkoch, je teda omnoho šetrnejšie k životnému prostrediu.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
1000 GB

Rýchlosť otáčania:
7 200 ot./ min

Vyrovnávacia pamäť:
32 MB

Rozhranie:
Serial ATA II
Podpora NCQ

Prenosová rýchlosť:
Až 300 MB / s

Prístupová doba:
Priemerne:4,16 ms

Rozmery:
26,1 x 101,6 x 146,99 mm
Poznámka:
» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAXTOR DiamondMax 22 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAXTOR DiamondMax 22 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MAXTOR DiamondMax 22 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MAXTOR DiamondMax 22 1TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAXTOR DiamondMax 22 1TB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií