Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Samsung SGH-F250 červený

Zobraziť katalóg
Samsung SGH-F250 červený
Mobilný telefón GSM Samsung SGH-F250, červený (red)
Kód:  RS126 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SGH-F250 červený Predaj skončil

Samsung SGH-F250 červený

Atraktívny hudobný telefón s výsuvnou konštrukciou a integrovaným FM rádiom podporující RDS.Je vybavený displejom s farebnou hĺbkou 65 tisíc farieb a rozlíšením 128 x 160 bodov.Zabudovaný fotoaparát s rozlíšením 1,3 megapixelov ponúka rôzne fotografické efekty, časovač či voľbu rôznych okrasných rámčekov.Samozrejme nechýba možnosť natáčať krátke videosekvencie.Interná pamäť disponuje kapacitou 20 MB.Pripravený je tiež slot na pamäťové karty MicroSD.Výhodou je tiež 3,5 mm stereo konektor na pripojenie bežných slúchadiel.

Pre prenos dát je prístroj vybavený technológiou EDGE a GPRS (triedy 10), cez ktorú je tiež možné odosielať a prijímať správy MMS alebo používať e-mailového klienta.Ďalej je prístroj vybavený systémovým konektorom pre pripojenie k počítaču a bezdrôtovým BlueTooth rozhraniam.Telefón má veľmi nízku hmotnosť a kompaktné rozmery, vďaka tomu sa vojde aj do menšej kapsy.Tento model je dodávaný v červenom prevedení.

Parametre a špecifikácie:

Vnútorný displej:
Typ:TFT aktívny
Farebná hĺbka:65 536 farieb
Rozlíšenie:128 x 160 bodov

Siete:
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900

Komunikácia zariadenia:
Systémový konektor
BlueTooth
3,5 mm stereo konektor

Prenos dát:
GPRS (trieda 10)
EDGE (trieda 10)

Fotoaparát:
Rozlíšenie:1,3 megapixlov (1280 x 1024 bodov)
Fotografické efekty
Viacnásobný snímku
Časovač spúšte
Nočný režim
Voľba kvality snímky, boxe pri fotení
Možnosť natáčať video

Pamäť:
Interná pamäť:20 MB
Slot na pamäťové karty MicroSD

Správy:
Typ:
Poznámky
Kalendár
Zoznam úloh
Čas
Budík
Kalkulačka
Záznamník
Stopky
FM rádio s RS
Hudobný prehrávač
Java

Batérie:SMS, MMS, EMS
E-mailový klient
Podpora T9

Ďalšie funkcie:
Typ:Li-Ion
Kapacita:800 mAh

Rozmery:
90 x 47 x 20 mm

Hmotnosť:
96 g

UPOZORNENIE:
K mobilným telefónom neponúkame služby žiadneho z mobilných operátorov - nesepisujeme zmluvy ani nepredávame dobíjacie kupóny!
Pre urýchlené vybavenie prípadnej reklamácie odporúčame použiť výlučne autorizované servisné stredisko!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung SGH-F250 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SGH-F250 červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SGH-F250 červený.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií