Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech LX8 Cordless Laser Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech LX8 Cordless Laser Mouse
5 1 hodnotení
Myš bezdrátová, modrá, optická, USB
Kód:  MG086 Produktové číslo:  910-000325

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech LX8 Cordless Laser Mouse Predaj skončil

Logitech LX8 Cordless Laser Mouse

Kvalitné a vzhľadovo atraktívne myš v modrom prevedení vhodná pre použitie v domácnosti a kancelárii. Myš obsahuje špičkový laserový senzor, ktorý zaisťuje naprosto hladký pohyb myši. Posun dokumentov a webových stránok je jednoduchšie vďaka presnému koliesku, ktoré umožňuje pohyb do štyroch strán a má funkciu ZOOM pre priblíženie a oddialenie. K ľahšiemu prehliadania webu disponuje špeciálnymi tlačidlami 'vpred' a 'späť'. Povrch myši je čiastočne pogumovaný, čo vedie k väčšiemu pohodliu pri práci.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
2 + 1 (4 smerové koliesko), tlačidlá 'vpred' a 'späť'

Rozhranie:
USB

Bezdrôtový prijímač:
2,4 GHz

Napájanie:
2x AA batérie

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista
Mac OS X 10.3.9 a vyšší

Obsah balenia:
Myš
2,4 GHz bezdrôtový prijímač
SetPoint softvér
Dve AA batérie
Inštalačná príručka

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech LX8 Cordless Laser Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech LX8 Cordless Laser Mouse . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech LX8 Cordless Laser Mouse . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech LX8 Cordless Laser Mouse . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech LX8 Cordless Laser Mouse .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií