Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1

Zobraziť katalóg
OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1
Operačný systém
Kód:  WZ080c1 Produktové číslo:  66G-02196 Stránky výrobcu
OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1 Predaj skončil

OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1

Moderný operačný systém Microsoft Windows Vista Home Basic v inovované verzi (s aktualizáciou Service Pack 1) určené pre domáci 32-bitové počítače Vám umožní veľmi efektívne a jednoducho pracovať so svojím počítačovým systémom.Windows Vista ponúka úplne nové možnosti vyhľadávania a usporiadanie informácií a práce s multimédiami.K tomu Vám pomôže špičkové užívateľské rozhranie a mnoho nových či vylepšených programov.Operačný systém garantuje vysoké zabezpečenia, ktoré ochráni Vaše informácie pred útokmi z Internetu.Dokáže automaticky zistiť nedostatočné zabezpečenie a ponúkne kroky, ktoré chyby odstráni a zabránia zneužitiu informácií v počítači.Počítač je tak chránený proti vírusom, červom, spywaru a ďalšiemu potenciálne nechcenému softvéru.Spravovanie používateľských účtov je výrazne vylepšená, novo pribudla funkcia rodičovskej kontroly.


K dispozícii sú tiež nové verzie hojne využívaných programov pre prácu s internetom a multimédiami.Internet Explorer 7 okrem úplne nového dizajnu obsahuje vyspelejšie zabezpečovacie funkcie a uľahčuje každodennú prácu alebo prehliadanie internetových stránok.K dispozícii je napríklad plná podpora RSS kanálov.Nových funkcií i vzhľadu doznali i aplikácie Windows Media Player.V systéme nechýba aj hry, prepracovaný kalendár, program pre správu fotografií a videozáznamov či možnosť priameho napaľovania na DVD alebo CD rovnou z operačného systému.Pre administrátorov je pripravená široká škála diagnostických programov a vyspelá funkcia zálohovania.



Verzia home basic je určená pre domácich používateľov so základnými požiadavkami.Dôraz je kladený na jednoduché inštalácie, spoľahlivosť a silnejšie zabezpečenie.Pomocou používateľských účtov je umožnené ľahké využívanie počítača celou rodinou.Táto verzia je dodávaná v kompletne českej lokalizácii na DVD nosiči.



Parametre a špecifikácie:



Verzia:
Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Service Pack 1



Jazyková verzia:
Česká



Médium:
DVD



Minimálna konfigurácia:
Procesor:AMD alebo Intel s 800 MHz
Operačná pamäť:512 MB RAM
Grafická karta:s podporou DirectX 9.0
Pevný disk:kapacita 20 GB (min.15 GB voľného miesta)
Mechanika DVD-ROM



Upozornenie:jedná sa o OEM licencie operačného systému, ktorá je určená pre staviteľa počítačov (System builder), ktorí inštaláciou preberajú podporu tohto produktu.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 32-bit Edition CZ (česká, Czech), DVD, SP1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií