Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK

Zobraziť katalóg
OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK
Operačný systém (slovenská, Slovak), SP2c
Kód:  WZ172b Produktové číslo:  N09-01854 Stránky výrobcu
OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK Predaj skončil

OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK

Operačný systém firmy Microsoft určený aj pre domáce i kancelárske použitie.Vyznačuje sa ľahko ovládateľným rozhraním, výbornou prodporou i nejnovějšího hardware, vysokou spoľahlivosťou a stabilitou, množstvom sprievodcov a nástrojov predovšetkým pre začínajúcich používateľov a obrovským množstvom ďalších vylepšení oproti predchádzajúcim verziám.Verzia Home Edition je základné a lacná verzia určená prevažne pre domáce použitie a neobsahuje niektoré pokročilé nástroje pre správu siete, vzdialenú pracovnú plochu alebo množstvo súčasne pripojených užívateľov.

Tento produkt je vhodný:

- Ak chcete inovovať súčasný operačný systém.
- Ak si kupujete operačný systém k novému počítači.

Upozornenie:Táto OEM licencie je určená pre "zostavovatelia systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač.V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu.Tieto podmienky prijímate otvorením balenia.Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentami, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania).OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.OEM produkt nie je určený k samostatnému predaji na účely prania.Pre legalizáciu operačného systému Windows sú určené výrobky Get Genuine Kit (GGK) a Get Genuine Windows Agreement (GGWA).

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií