Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ

Zobraziť katalóg
OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ
Operačný systém 64-bit Edition (česká, Czech), DVD
Kód:  WZ081c1 Produktové číslo:  66G-02054 Stránky výrobcu
OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ Predaj skončil

OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ

Moderný operačný systém Microsoft Windows Vista v Home Basic verzii určenej pre domáce 64-bitové počítače Vám umožní veľmi efektívne a jednoducho pracovať so svojím počítačovým systémom.Windows Vista ponúka úplne nové možnosti vyhľadávania a usporiadanie informácií a práce s multimédiami.K tomu Vám pomôže špičkové užívateľské rozhranie a mnoho nových či vylepšených programov.Operačný systém garantuje vysoké zabezpečenia, ktoré ochráni Vaše informácie pred útokmi z internetu.Dokáže automaticky zistiť nedostatočné zabezpečenie a ponúkne kroky, ktoré chyby odstráni a zabránia zneužitiu informácií v počítači.Počítač je tak chránený proti vírusom, červom, spywaru a ďalšiemu potenciálne nechcenému softvéru.Správa užívateľských účtov je výrazne vylepšená, novo pribudla funkcia rodičovskej kontroly.

K dispozícii sú tiež nové verzie hojne využívaných programov pre prácu s internetom i multimédiami.Internet Explorer 7 okrem úplne nového dizajnu obsahuje vyspelejšie zabezpečovacie funkcie a uľahčuje každodennú prácu alebo prehliadanie internetových stránok.K dispozícii je napríklad plná podpora RSS kanálov.Nových funkcií i vzhľadu doznala i aplikácie Windows Media Player.V systéme nechýba aj hry, prepracovaný kalendár, program pre správu fotografií a videozáznamov či možnosť priameho napaľovania na DVD alebo CD rovnou z operačného systému.Pre administrátorov je pripravená široká škála diagnostických programov a vyspelá funkcia zálohovania.

Z hľadiska hardvéru ponúka systém plnú podporu dvojjadrových procesorov aj najmodernejších grafických kariet s podporou Microsoft DirectX 10.

Verzia home basic je určená pre domácich používateľov so základnými požiadavkami.Dôraz je kladený na jednoduché inštalácie, spoľahlivosť a silnejšie zabezpečenie.Pomocou používateľských účtov je umožnené ľahké využívanie počítača celou rodinou.Táto verzia je dodávaná v kompletne českej lokalizácii na DVD nosiči.




Dlho očakávaný servisný balík Service Pack 1 pre Windows Vista prináša opravy nájdených chýb v systéme, podporu ďalšieho hardvéru, hodně vylepšený výkon a ďalšie vylepšenia.Zmien si všimnete v praxi pri kopírovaní na lokálnych diskoch, pri komunikácii počítačov cez počítačovú sieť, na internete u rýchlo bežiaceho javascriptu, pri hraní hier s DirectX 10.1 a v režime CrossFire atďMajitelia notebookov by mala nadchnúť lepšiu výdrž na batériu, opravené prechodom do režimu spánku, spolupráca s projektory a mnoho ďalšieho.Už len zmienkou pribudol súborový systém exFAT, podpora EFI a HD DVD či Blu-ray mechaník.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
Microsoft Windows Vista Home Basic 64-bit SP1

Jazyková verzia:
Česká

Médium:
DVD

Minimálna konfigurácia:
Procesor:AMD alebo Intel s 800 MHz
Operačná pamäť:512 MB RAM
Grafická karta:s podporou DirectX 9.0
Pevný disk:kapacita 20 GB (min.15 GB voľného miesta)
Mechanika DVD-ROM

Upozornenie:Táto OEM licencia je určená pre "zostavovatelia systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač.V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu.Tieto podmienky prijímate otvorením balenia.Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentami, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania).OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.OEM produkt nie je určený k samostatnému predaju pre účely legalizácie.Pre legalizáciu systému Windows sú určené výrobky Get Genuine Kit (GGK) a Get Genuine Windows Agreement (GGWA).

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM Microsoft Windows Vista Home Basic 64b SP1 CZ.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií