Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pevný disk WD Caviar RE2 500GB

Zobraziť katalóg
Pevný disk WD Caviar RE2 500GB
Pevný disk Western Digital Caviar RE2 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.7ms, WD5001ABYS
Kód:  FW294d Produktové číslo:  WD5001ABYS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pevný disk WD Caviar RE2 500GB Predaj skončil

Pevný disk WD Caviar RE2 500GB

Špičkový vysokokapacitný disk s veľkosťou 500 GB je určený na nepretržité prevádzky a použitie do poľa RAID.Na to je disk vybavený unikátnou technológiou TLER (Time-limited error recovery), ktorá výrazne zlepšuje kompatibilitu s radičmi RAID.Vďaka tejto funkcii je tiež zabezpečená rýchlejšia obnova disku po chybe.Disk je určený pre rýchle rozhranie Serial ATA II s rýchlosťou až 300 MB/sa obsahuje nadštandardné vyrovnávaciu pamäť o veľkosti 16 MB.Rýchlosť 7200 otáčok za minútu a výborný čas prístupové doby zaručuje rýchle a pohotové nájdenie uložených dát a pripravenosť na ich zápis.

Stredná doba medzi poruchami (MTFB) je 1,2 miliónov hodín, čo tento disk priamo predurčuje napríklad do počítačových serverov, zálohovacích staníc.

Technológia NCQ ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hláv nastavuje optimálnu trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto.Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná.Vo výsledku sa tým zníži oscilácie čítacích hláv a urýchli prístup disku.

Použitá technológia SecureConnect zosilňuje konektory Serial ATA a zamedzuje tak praskanie pri manipulácii s káblami.Vďaka technológii FlexPower je možné využiť ako klasických napájacích konektorov, tak i Serial ATA napájania.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
500 GB

Rýchlosť otáčania:
7 200 RPM

Vyrovnávacia pamäť:
16 MB

Rozhranie:
Serial ATA II (300 MB/s)

Prístupová doba:
Priemerne 8,7 ms

Technológia:
TLER (Time-limited error recovery)
SecureConnect (zosilnené konektory Serial ATA)
FlexPower (použitie klasických Molex napájacích konektorov alebo Serial ATA napájania)

Stredná doba medzi poruchami (MTFB):
1,2 milióna hodín

Prevádzková teplota:
5 - 55 ° C

Rozmery:
147 x 101,6 x 26,1 mm

Hmotnosť:
Približne 730 g
Poznámka:
» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pevný disk WD Caviar RE2 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pevný disk WD Caviar RE2 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pevný disk WD Caviar RE2 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pevný disk WD Caviar RE2 500GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pevný disk WD Caviar RE2 500GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií