Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE

Zobraziť katalóg
Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE
Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE (65W) 64-bit Brisbane BOX socket AM2
Kód:  BD430d Produktové číslo:  ADO4600CZBOX
Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE Predaj skončil

Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE

Moderný 64-bitový dvojjadrový procesor AMD so zníženou spotrebou a frekvenciou 2,4 GHz.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače so zameraním na mnohovláknové spracovania a prevádzkovania mnohých aplikácií súčasne a zároveň s dôrazom na minimálne tepelné vyžarovanie.Hodí sa tak ideálne do pracovných staníc, u ktorých je kladený dôraz na nízku hladinu hluku.

Obsahuje dve nezávislé jadrá zabudovaná do jedného procesora.Každé jadro je vybavené vlastnou cache pamäťou o veľkosti 512 kB.Architektúra AMD64 podporuje 64-bitové výpočty, umožňuje adresovat až 64-bitový pamäťový priestor a rozširuje počet použiteľných registrov reálne až na trojnásobok.Procesor umožňuje spracovávať hardwarovo ako staršie 32-bitové, tak aj moderné 64-bitové programy v plnej rýchlosti.Podporované sú najpoužívanejšie rozširujúca inštrukcií sady 3DNow, SSE, SSE2 a novo i SSE3.

Ľahko tak možno napríklad na jednom jadre komprimovať video, vykonávať výpočty alebo renderovat 3D grafiku a na druhom sa venovať bežnej kancelárskej práci bez sebemenšího ovplyvnenia alebo spomalenia náročným procesom na pozadí a to všetko transparentne bez nutnosti zásahu používateľa.

Maximálna pamäťovú priepustnosť zaručuje integrovaný pamäťový radič s podporou pamätí DDR2 až do frekvencie 800 MHz.To spolu s použitím obousměrné systémovej zbernice HyperTransport (HT) s vysokou dátovou priepustnosťou, bežiaci na frekvencii 2 GHz, zaručuje maximální výkon celého systému.

Patice AM2 je pripravená pre všetky kategórie procesorov, či už sa jedná o vysoko výkonné procesory, cez mainstream až po nižšiu triedu.Je tvorená 940 piny a vďaka novým technológiám je oproti staršej paticím Socket 939 zaznamenaný nárast výkonu až o 10 percent.

Úsporný režim Stop Grant / Halt účinne zlepšuje spotrebu pri nevytížení procesora tým, že zníži svoju vnútornú frekvenciu bez redukcie napätia.Technológia PowerNow!verzia 1.4 zaručuje výbornú úsporu energie pomocou zmeny napätia.Známa technológie Cool'n'Quiet spolupracuje s PowerNow!a reguluje otáčky ventilátorov podľa výkonu, čím redukuje hluk ventilátora.

Veľkou prednosťou tohto modelu je výrazne znížená spotreba označená ako EE (Energy Efficient).Procesor má znížený príkon len na 65W, ale pritom dosahuje rovnakého výpočtového výkonu.To znamená, že tento procesor sa dá veľmi ľahko uchladit.Za určitých podmienok môžete teda využiť len pasívne alebo nízkootáčkový chladič.Na druhú stranu, s kvalitným chladením, je možné tento procesor výrazne pretaktovať!

Parametre a špecifikácie:


Jadro:
Brisbane

Výrobný proces:
Hustota integrácie:90 nm

Rýchlosť:
Modelové číslo:4600 +
Frekvencia:2,4 GHz

Systémová zbernica:
Frekvencia:2000 MHz
Technológia HyperTransport

Cache pamäť:
512 KB L2 (pre každé jadro)

Pätica:
Socket AM2

Napätie:
1,2 - 1,25 V

Tepelný výkon procesoru (TDP):
Maximálna:65 W

Technológia:

Energy Efficient
AMD64
Cool'n'Quiet
NX-Flag
Dual Core
SSE3
HyperTransport
Stop Grant / Halt
PowerNow!v1.4

Balenie:
BOX vrátane certifikovaného chladiča

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4600+ EE .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií