Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wacom Bamboo One

Zobraziť katalóg
Wacom Bamboo One
Grafický tablet A6, 127.6 x 92.8mm, pero, 1040dpi, USB
Kód:  MF103d Produktové číslo:  CTF-430/S-EN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Bamboo One

Cenovo dostupný digitálny tabliet veľkosti A6 určený pre základné kancelárske a domáce použitie. Výhodou tohto tabletu je moderný design a všestranné použitie. Je vhodný napríklad pre vytváranie digitálnych náčrtov či písanie poznámok. K počítaču sa pripája pomocou USB rozhrania. Na písacie podložke je pripravený odkladací priestor pre pero, vďaka tomu bude vždy po ruke.

Práca a ovládanie počítača nemusí byť nudnou záležitosťou. Môže byť dokonca aj zábavné. Bamboo One je bránou k novým možnostiam, ktoré ponúka pero ako ovládací zariadenie počítača. Objav nové, fascinujúce možnosti práce s počítačom.
S Bamboo One budeš oveľa kreatívnejší. Bamboo One totiž v balení prináša nástroj, ktorý dobre poznáš - pero. Jednoduchosť využitie vyplýva z tvojich skúseností už z detstva. Napr. materská a základná škola - nikto z nás nekreslil myší.
Alebo ovládanie všetkých aplikácií, ktoré si doteraz ovládal myšou, alebo touchpadom na notebooku.Vďaka absolútnemu pozicovanie (kedy sa tabliet namapujete automaticky na plochu displeja) bude aj ovládanie všetkých aplikáciách rýchlejšie ako doteraz.


Bamboo One bude fungovať ako na PC, tak aj na Macu.

Bamboo Dock a Bamboo Minis
Vyskúšaj Bamboo inak, novo pomocou Bamboo Minis: malých, užitočných a zábavných aplikácií. Môžeš napríklad jednoducho črtať a čmárať v aplikácii doodleri alebo označiť miesto na mape v aplikácii Landmarker a nepotrebuješ žiadny ďalší doplnkový softvér. Bamboo Minis nájdeš na ploche monitora, takže ak potrebuješ chytrou aplikácii alebo sa len na chvíľu zabaviť, nemusíš hľadať ďalej. Bamboo Minis sú na stiahnutie zadarmo a sú ďalšie z možností, ako si užiť svoj počítač.
Zoznam dostupných Bamboo Mini aplikácií nájdeš na stránkach európskeho zastúpenia bamboo.wacom.eu. Ak bude k dispozícii nová aplikácia Bamboo Mini, dáme ti cez Bamboo Dock vedieť, rovnako tak v prípade dostupnosti novej verzie ovládačov.
Poznámka:Bamboo Dock už obsahuje nasledujúce Mini aplikácie: Landmarker, Mona Lisa, DrawTweet, Free The Bird. Dostupný je aj kontrolný panel (cez My Bamboo), virtuálna klávesnica (cez Input panel) a výučbový program (cez Bamboo Tutorial). Ak chceš pridať ďalšiu aplikáciu alebo skratku na otvorenie svoje obľúbené aplikácie, použi možnosť Add Item.

Bamboo vo Windows 7
Bamboo nájde tiež uplatnenie vo Windows 7. Napr. Windows 7 podporujú slovenčinu rukou písaného písma prostredníctvom vstupného panela počítača Tablet PC. Alebo ponúkajú zjednodušenie a zrýchlenie práce s počítačom pomocou Rýchlych pohybov na obrazovke. Rýchlemu pohybu perom je možné priradiť niektorú z najčastejšie používaných funkcií (rýchlym pohybom pera vľavo prejdeš v internetovom prehliadači o stránku späť apod).


Bamboo v Office 2007
Vo Worde a Exceli 2007 nájdeš záložku Revízia a úplne vpravo funkciu začať rukopis.Potom stačí zvoliť nástroj a môžeš začať robiť korektúry v texte, alebo dopísať poznámky k tabuľke s hospodárskymi výsledkami firmy. Alebo môžeš oživiť prezentáciu v PowerPointe 2007. Po prechode do režimu prezentácie nájdeš v ľavom dolnom rohu nástroj pero. Po kliknutí na ikonu pera sa zobrazí možnosť voľby nástrojov, vďaka ktorým môžeš do prezentácie čmárať, skicovat, robiť poznámky.

Parametre a špecifikácie:

Tablet:
Formát: A6
Aktívna plocha: 127,6 x 92,8 mm
Rozlíšenie: 1040 dpi
Rozhranie: USB

Pero:
Citlivosť prítlaku: 512 úrovní
Počet tlačidiel: 2

Systémové požiadavky:

Operačný systém Windows 2000/XP/Vista alebo vyšší
Hardware aktívny USB port
CD-ROM mechanika

Softvér v balení:
Tablet Bamboo One
Pero Bamboo One
USB kábel
Rýchly sprievodca inštaláciou CZ
CD s ovládačom tabletu
Online manuál (ENG)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wacom Bamboo One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Bamboo One.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií