Rapture 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Acer Aspire V7-582P Black Touch

Zobraziť katalóg
Acer Aspire V7-582P Black Touch
4,3 3 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i7 4500 Haswell, multidotykový 15.6 "IPS LED 1920x1080 CineCrystal, 8GB RAM DDR3L, Intel HD Graphics 4400, SSD 256 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera, HDMI, Widia, USB 3.0, 4 článková batéria, podsvietená klávesnica, Windows 8 64-bit (V7-582P-74508G25tkk)
Kód:  NC190e2h Produktové číslo:  NX.MBQEC.003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire V7-582P Black Touch

Kvalitný displej a vysoký výkon

Obrazovka s rozlíšením Full HD alebo HD ponúka pôsobivý realistický obraz a možnosť obsahujúci desať dotykového ovládania. Špičková grafika a najnovšie procesory Intel ® poskytujú tomuto ultrabooku ™ možnosti vysporiadať sa s akýmkoľvek výpočtovým úlohou. Úložisko SSD zaručuje rýchly prístup k súborom.

Ultratenké prevedenie

Ultrabooky Aspire V7 sú ešte tenšie než predtým a ponúkajú možnosť výberu medzi ľahko prenosným 14 " modelom a 15,6 " prevedením s bohatou výbavou. Sú k dispozícii v celej rade moderných farebných odtieňov , Ktoré doplnia a zvýraznia váš osobný štýl.

Pre zábavu kdekoľvek

Užite si zábavu s ohromujúcim priestorovým zvukom, ktorý ponúka technológie Dolby ® Digital Plus ™ Home Theater a štyri vstavané reproduktory . Duálny mikrofón vám poskytne prirodzenejšie zvukový zážitok počas videohovorov . Technológie Intel WiDi navyše umožňuje sledovať multimediálne súbory v počítači radu V7 prostredníctvom televízora - To všetko bezdrôtovo !

Okamžité prebudenie

Preč sú časy, keď museli používatelia svoj notebook úplne vypínať v prípade, že ho práve nepotrebovali. Aj tak ale Aspire V7 nabehne neskutočne rýchlo. Najrýchlejšie však z režimu spánku vďaka funkcii Instant On - za menej ako 1,5 sekundy. Funkcie Instant Connect sa zase postará o to, aby sa notebook pri prebudení prakticky okamžite pripojil k uloženej Wi-Fi sieti . Dáta užívateľov (emaily, webové stránky a ďalšie) sa pritom aktualizujú aj v režime spánku. Tí tak majú po otvorení veka notebooku okamžitý prístup k dôležitým informáciám.

Rýchle dáta v bezpečí

Vďaka rýchlemu SSD sa dáta aj aplikácie načítajú oveľa rýchlejšie než predtým . U Aspire V7 sa navyše predpokladá, že ho budú mať užívatelia ako svoj hlavný počítač, preto na ňom sú uložené cenné dáta chránené technológiou Acer Theft Shield . Tá zabezpečí, že je na chytrý telefón užívateľa zaslaná správa , A zároveň sa na notebooku rozoznie alarm , Ak bol presunutý neznámou osobou mimo dosahu siete. Tento bezpečnostný systém je natoľko šikovný, že sa sám aktivuje , Ak sa domnieva, že zanechal užívateľ počítač nechránený. Pre prevenciu pred stratou či odcudzením dát sa v takom prípade počítač zamkne .

Pre pohodlné písanie aj za znížených svetelných podmienok je Aspire V7 vybavený podsvietenou chiclet klávesnicou . Vďaka nej budete môcť písať nielen rýchlo a efektívne, ale aj kedykoľvek a kdekoľvek.

Vďaka technológii bezdrôtového displeja Intel WiDi , Ktorú sú notebooky Aspire V7 vybavené, bude každý zážitok z používania počítača či notebooku oveľa zábavnejšie. Ľahko, jednoducho a bezdrôtovo s ňou prenesiete multimediálny obsah , Ktorý máte radi, priamo do vašej televízie, kde si ho vychutnáte z pohodlia kresla.

Aspire V7 má intetegrovány dva digitálne mikrofóny s funkciou potlačením šumu pre absolútne čistý zvuk a prirodzenejšie zvukový zážitok počas videohovorov.

Portová výbava 15'6 "dotykového ultrabooku Acer Aspire V7

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,26 TB (256 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4500U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4500U Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
HDD kapacita
0,26 TB (256 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 560 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
6,37 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,1 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
381 mm Hotovo!
Hĺbka
256,5 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire V7-582P Black Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire V7-582P Black Touch.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií