PET AD homeoffice

Acer Iconia Jedným 7 8 GB čierny

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Jedným 7 8 GB čierny
4,5 11 hodnotení
Tablet - Intel Atom Dual Core Z2560 1.6GHz, dotykový IPS 7" 1280 x 800, RAM 1GB, eMMC 8GB, GPS, WiFi, Bluetooth 3.0, micro USB, micro SD, webkamera 0.3 Mpx + 2Mpx, Google Android 4.2 (B1-730HD)
Kód:  NC020b4c Produktové číslo:  NT.L4CEE.002
Acer Iconia Jedným 7 8 GB čierny Predaj skončil

Acer Iconia Jedným 7 8 GB čierny

Rychlost a čistý zvuk

Ľúbivý dizan

Tablet Iconia One 7 je pripravený na cestu okolo sveta. Čistý dizajn zaujme na prvý pohľad. Ľahké, tenké telo sa ľahko drží po celý deň. Nádherný textúrovaný povrch uľahčuje prenášanie. Vždy je pripravený zachytiť a zdieľať vaše dobrodružstvo.

viac informácií
Prvotřídní konstrukce

Grafika, ktorá lahodí oku

Tablet Iconia One 7 vie, že existuje rozdiel medzi sledovaním a prežívaním. Nechajte sa strhnúť úžasným výkonom procesora Intel ostrým displejom s rozlíšením HD a technológiou IPS a už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť k obyčajnému sledovanie sveta.

viac informácií
Dotykové ovládání a úžasné zobrazení

Okamihy, o ktoré sa chcete podeliť

Vaše príbehy by nemali mať žiadne obmedzenia. S tabletom Iconia One 7 môžete mať najdôležitejšie okamihy stále pri sebe vďaka slotu na karty microSD alebo ich môžete ľahko vymieňať s ostatnými. Spomienky zostanú stále čerstvé, keď k nim budete mať prístup kdekoľvek a kedykoľvek prostredníctvom služby AcerCloud.

viac informácií
Ještě lepší

Spomienky, ktoré stoja za to zachovať

Zachyťte a vymieňajte dôležité okamihy života. Usmejte sa na predný fotoaparát a vytvorte autoportrét alebo si vymieňajte úsmevy cez videochat. Keď pri svojich dobrodružstvách narazíte na niečo zaujímavé, odfoťte to zadnou kamerou a zdieľajte to na sociálnych sieťach.

viac informácií

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Iconia Jedným 7 8 GB čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 7 8GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Ein 7 Black 8gb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Ein 7 Black 8gb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia One 7 8GB černý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií