PET PET

Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium

Zobraziť katalóg
Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium
4,5 31 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 Bay Trail 1.86 GHz, multidotykový IPS 8" 1920x1200 Zero Air Gap, RAM 2GB, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, webkamera 2 Mpx + 5Mpx, micro USB, micro SD, 1-článková batéria, Google Android 4.4
Kód:  NC020d2 Produktové číslo:  NT.L4JEE.002
Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium Predaj skončil

Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium

Acer

Pohotový spoločník

Pôsobivý tablet Acer Iconia Tab 8 s prepracovaným a rafinovaným krytom bol skonštruovaný tak, aby nepokazil žiadnu zábavu a vždy bol pripravený na vaše budúce dobrodružstvo. Vďaka dvom kamerám a reproduktorom je tvorba obsahu a zdieľanie potešením. Výkon, prvotriedna kvalita a kompaktné rozmery - tablet Iconia Tab 8 vám umožní užívať si život na maximum.

Acer

Čistota a elegancia

Tento tenký tablet disponuje vynikajúcim displejom s rozlíšením Full HD, ktorý zaručene oživí všetky vaše spomienky. Vyspelá povrchová úprava odolná proti odtlačkom prstov zabezpečí uchovanie všetkých úžasných detailov vašich videí, obrázkov alebo textu. Nech už vás život zavedie kamkoľvek, tablet Iconia Tab 8 bude vždy pohotovým spoločníkom pripraveným zachytiť a zdieľať všetky vaše dobrodružstvá.

Acer

Výkon a pôsobivá rýchlosť

Nevzdávajte sa výkonu ani na cestách. Zaistí ho výkonný procesor Intel Atom a výdrž batérie celých 7,5 hodiny. Zásluhou až dvakrát rýchlejšieho bezdrôtového pripojenia môžete obsah okamžite zdieľať s priateľmi, nech sú kdekoľvek. Systém Android tablet Iconia Tab 8 pripojí k viacerým zariadeniam na viacerých miestach. Vďaka tomu sa do centra diania prenesiete jednoduchým kliknutím.

Acer

Spojenie inteligencie a dizajnu

Prepracované kovové telo tabletu Iconia Tab 8 so špičkovou konštrukciou ohromí svojím štýlom. Tento elegantný tablet pohodlne padne do ruky a je dodávaný s dvoma kamerami a slotom na karty microSD, vďaka ktorým môžete zachytávať obsah a zdieľať ho kedykoľvek len chcete. Spojenie elegantného dizajnu a dvoch reproduktorov je zárukou pohlcujúceho zážitku z počúvania stereofónneho zvuku.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam dotaz na RAM, na internetu v jinych obchodech uvadeji, ze ma 1GB RAM, Vy jedini mate uvedeno 2GB RAM, není to chyba v textu? Dekuji. Jemalova https://www.alza.cz/acer-iconia-tab-a1-840-stribrny-d2121052.htm

Diskusia a poradňa k Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium
Príslušenstvo pre Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 8 von 16 GB Silber Aluminium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab 8 von 16 GB Silber Aluminium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Tab 8 16GB Silver Aluminium.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií